fbpx
fotografie cu titlu de prezentare (Arhiva)

O banală tamponare a scos la iveală un șofer care conducea drogat

După o tampoanare, polițiștii rutieri din Cluj au testat șoferii implicați și au descoperit că unul dintre ei, de 49 de ani, era drogat.

”La data de 28 decembrie a.c., în jurul orei 19.00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Cluj, Biroul Drumuri Naționale și Europene, au depistat un conducător auto în privința căruia există suspiciunea că ar fi consumat substanțe interzise.

În urma producerii unui eveniment rutier din care au rezultat pagube materiale, polițiștii s-au deplasat la fața locului și au testat conducătorii auto pentru a stabili dacă se aflau sau nu sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise.

În cazul unuia dintre bărbați, în vârstă de 49 de ani, din comuna Florești, județul Cluj, testarea a relevat o valoarea pozitivă care indica prezența unor susbstanțe interzise în organism.

În baza celor constatate, conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală, pentru a-i fi recoltate probe biologice în scopul stabilirii cu exactitate a prezenței substanțelor psihoactive în organism.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, a transmis IPJ Cluj

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina