fbpx

O avocată stagiară din Dej și-a mobilizat colegii să adune cadouri pentru copii nevoiași

La inițiativa unei stagiare din Dej, care dorește să rămână anonimă, avocații din Dej au adunat cadouri pentru copii nevoiași.

Avocata stagiară ne-a spus despre gestul făcut de avocatii care profesează in Dej, membri ai Baroului Cluj, cărora dorește să le mulțumească.

”Sunt in primul an de stagiatura la Dej si in octombrie am inceput sa mobilizez colegii avocati sa adunam cadouri pentru copii nevoiasi din imprejurimi.

Am pus o cutie in biroul avocatilor de la Judecatoria Dej. Cam o luna a stat goala, insa in decembrie atatea cadouri s-au adunat incat nu a mai incaput in cutia mea mica. Povestea o spun in ideea de a multumim colegilor avocati care au un suflet bun si care stiu sa valorifice zambetul unui copil. Cadourile sunt produse de igiena, 25 de carti – Micul Print, haine, jucarii, sosete, geci si, desigur, dulciuri”, ne-a scris tânăra avocată.

Cadourile au fost impartite pe data de 22 decembrie in cadrul evenimentului ”La toti copiii, vine Mos Craciun!”, organizat in Sala Sporturilor din Dej de catre Asociatia Vreau sa Traiesc Liber!

Comments

comentarii

Lasă un răspuns