fbpx

O absolventă de Cluj are cel mai mare punctaj din țară la examenul de admitere în Barou

O absolventă de la Facultatea de Drept UBB Cluj – promoția 2018 are cel mai mare punctaj din țară la examenul de admitere în Barou.

Roxana Alexandra Onea are în total 93 de puncte, din care 19 la disciplina Organizarea și exercitarea profesiei de avocat, 20 (maxim) la drept civil, 19 la drept procesual civil, 17 la drept penal și 18 la drept procesual penal.

”Mă simt mulțumită. M-am pregatit foarte mult pentru acest examen, nu doar acum, dar in toti cei 4 ani de facultate. Eram nesigura in privinta rezultatului pentru ca modul de redactare a grilelor e usor diferit fata de grilele cu care am fost familiarizata in timpul factultatii.”, a declarat la cald Roxana Onea pentru Clujust.ro.

Tânăra a fost și bursieră în facultate.

Aceasta nu s-a înscris și la concursul INM, spre deosebire de candidata care a avut anul trecut cel mai mare punctaj din Cluj și care a mers spre magistratură.

În ce privește materia cu grilele cele mai controversate, drept penal, Roxana Onea ne-a spus: ”Initial am avut 15 grile, in urma contestatiilor am mai castigat doua puncte. Insa nu am facut contestatie la barem”

Alți candidați din Cluj cu punctaje mari sun Diana Chețe – 92 (18 17 20 17 20) și Dorin-Mihai Folodi – 91 (20 18 18 15 20)

21,7 % este rata de promovabilitate de la examenul de primire în profesia de avocat, ca stagiar.

Tabel cu rezultatele

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Comments

comentarii

Şapte din zece români (69%) consideră că statutul de membru al Uniunii Europene aduce beneficii României, procentul situându-se în media UE, relevă cel mai recent Eurobarometru realizat de Parlamentul European.... Citește mai mult
Tot mai mult părinți au refuzat să își vaccineze copiii împotriva rujeolei, în ultimii 15 ani, atât la nivel național, cât și în județul Cluj.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!