fbpx

O absolventă de Cluj are cel mai mare punctaj din țară la examenul de admitere în Barou

O absolventă de la Facultatea de Drept UBB Cluj – promoția 2018 are cel mai mare punctaj din țară la examenul de admitere în Barou.

Roxana Alexandra Onea are în total 93 de puncte, din care 19 la disciplina Organizarea și exercitarea profesiei de avocat, 20 (maxim) la drept civil, 19 la drept procesual civil, 17 la drept penal și 18 la drept procesual penal.

”Mă simt mulțumită. M-am pregatit foarte mult pentru acest examen, nu doar acum, dar in toti cei 4 ani de facultate. Eram nesigura in privinta rezultatului pentru ca modul de redactare a grilelor e usor diferit fata de grilele cu care am fost familiarizata in timpul factultatii.”, a declarat la cald Roxana Onea pentru Clujust.ro.

Tânăra a fost și bursieră în facultate.

Aceasta nu s-a înscris și la concursul INM, spre deosebire de candidata care a avut anul trecut cel mai mare punctaj din Cluj și care a mers spre magistratură.

În ce privește materia cu grilele cele mai controversate, drept penal, Roxana Onea ne-a spus: ”Initial am avut 15 grile, in urma contestatiilor am mai castigat doua puncte. Insa nu am facut contestatie la barem”

Alți candidați din Cluj cu punctaje mari sun Diana Chețe – 92 (18 17 20 17 20) și Dorin-Mihai Folodi – 91 (20 18 18 15 20)

21,7 % este rata de promovabilitate de la examenul de primire în profesia de avocat, ca stagiar.

Tabel cu rezultatele

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Comments

comentarii

Cercetătorii au reușit să antreneze roboți să joace fotbal, însușindu-și mișcările și tacticile prin inteligența artificială. Ce se întâmplă când roboții pășesc pe teren?... Citește mai mult
Un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost găsit mort în apartamentul închiriat din Gherla. Proprietarul apartamentului este cel care a alertat autoritățile.... Citește mai mult

Lasă un răspuns