fbpx

Minuta unei sentințe de la Cluj nu poate fi afișată pe portalul instanțelor din cauză că e prea lungă

Un complet de la secția penală a Judecătoriei Cluj-Napoca a pronunțat, vineri, o sentință a cărei minută nu poate fi afișată pe portalul instanțelor. În dosar sunt 77 de părți civile.

Cinci inculpați au fost condamnați pentru furt calificat după ce în urmă cu cinci ani au dat zeci de spargeri de locuințe în Cluj-Napoca.

Soluția afișată pe portalul instanțelor sună în felul următor:

”Avand in vedere volumul foarte mare al minutei, fapt care face imposibila implementarea acesteia in aplicatia Ecris pentru a fi publicata pe portalul instantelor de judecata, aceasta poate fi vizionata integral in documentul numit “minuta” aflat la dosarul cauzei, care poate fi accesat de catre parti cu parola primita.”

Unul dintre inculpați este un spărgător celebru, care are la activ și o evadare de după gratii. Rămâneți pe Clujust și veți afla luni despre cine este vorba și ce pedeapsă a primit.

Comments

comentarii

HOROSCOP 4 august 2021. Află ce zodie va primi o sumă mare de bani și ce nativ este arogant cu persoanele din jur.... Citește mai mult
Viceprimarul Dan Tarcea a vorbit, marți, despre proiectul care prevede realizarea metroului de la Cluj, precizând că acesta este unul care „are maturitate”, fiind cuprins în PNRR.... Citește mai mult
Divizia 4 Infanterie „Gemina” sărbătorește 105 ani de istorie și tradiție militară.... Citește mai mult

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

error: Alert: Conținut protejat !!