fbpx

Metoda unui tâlhar din Cluj: Le oferea celor jefuiți țigări cu substanțe narcotice

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj au trimis în judecată, în stare de arest preventiv, un bărbat care tâlhărea persoane, noaptea, după ce le oferea țigări cu subtanțe narcotice.

Potrivit informațiilor furnizate de Parchetul Tribunalului Cluj, ”în sarcina inculpatului C.M.M. s-a reţinut că în noaptea de 24.01.2020, ora 05.00, inculpatul C.M.M. a sustras suma de 2700 lei şi telefonul mobil Samsung Galaxy S8 Plus de la persoana vătămată I.G.D. după ce a pus-o pe aceasta în stare de inconștiență prin oferirea unei țigări conținând substanțe narcotice.

În data de 26.01.2020, în jurul orei 05:00, inculpatul C.C.M. a deposedat pe persoana vătămată S.S.B. de un telefon mobil marca Iphone, un ceas marca Garmin şi un card bancar de credit, după ce a pus persoana vătămată în stare de inconştienţă prin oferirea unei țigări cu substanțe narcotice. În continuare, în intervalul orar 05:43-05:51 a efectuat 9 plăţi la POS de tip contactless, folosind în mod neautorizat cardul bancar sustras de la persoana vătămată S.S.B., efectuând plăţi în valoare de 819 lei.

În data de 31.01.2020, ora 05:15, inculpatul C.C.M. a deposedat pe persoana vătămată A.S.A.H. de un telefon mobil marca Iphone XR şi de suma de 100 de lei după ce a pus-o pe aceasta în stare de inconştienţă prin oferirea unei țigări conținând substanțe narcotice.”

Inculpatul Marian Mircea Ciuciui a fost reținut de polițiști în 1 februarie, după care un judecător de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Cluj a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 zile.

Prin rechizitoriul trimis recent la instanță, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj au solicitat stabilirea unei pedepse cu închisoarea, executabilă în regim de detenţie. În 2 martie, Curtea de Apel Cluj a respins contestația inculpatului împotriva măsurii arestării preventive.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina