Acasă » ȘTIRI » Mașină de poliție lovită în intersecția din Piața Ștefan cel Mare
sursa foto grup Facebook Info Trafic jud. Cluj -Teodor Popa

Mașină de poliție lovită în intersecția din Piața Ștefan cel Mare

O mașină de poliție a fost lovită în în plin de alt autoturusm în intersecția din Piața Ștefan cel Mare, în această dimineață. Autospeciala a fost proiectată pe trotuar, rănind un pieton.

Martorii spun că mașina de poliție a trecut pe roșu la semafor, doar cu semnalele luminoase pornite, venind dinspre Piața Cipariu. O mașină care venea de pe strada Traian Moșoiu, al cărei șofer nu a observat autospeciala, a lovit-o.

”Eram in bus langa masina de politie cand a trecut pe rosu. Era foarte grabit, cred ca sa prinda un camion (care si el statea la acelasi semafor la rosu) care probabil circula in oras fara autorizatie, si a trecut pe rosu doar cu semnale luminoase, fara semnale sonore. in intersectie cu T. Mosoiu a fost luat din plin. Am inteles ca era cineva pe trotuar si a fost prins la mijloc.”, a povestit un martor pe grupul de Facebook Info Trafic jud. Cluj.

Potrivit informațiilor oficiale de la IPJ Cluj, la ora 08.15, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane.  Conform primelor informatii, s-a produs o coliziune între o autospecială de poliție și un alt autovehicul la intersecția străzilor Traian Moșoiu și Piața Cipariu, din Cluj-Napoca. În urma coliziunii, autospeciala a fost proiectată pe trotuar, unde a accidentat o femeie, de 55 de ani, din Cluj-Napoca. Din primele informații rezultă că autospeciala avea semnalele luminoase in functiune; este in derulare o anchetă care va stabili toate detaliile legate de acest accident.

 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns