fbpx
Acasă » ȘTIRI » “Mascații” au intervenit în forță pentru a imobiliza cinci bărbați care au vrut să-i bată pe niște polițiști

“Mascații” au intervenit în forță pentru a imobiliza cinci bărbați care au vrut să-i bată pe niște polițiști

Trupele speciale ale politiei clujene, asa-zisii “mascati”, au fost solicitati in ajutor de politistii care au mers vineri seara sa-i linisteasca pe niste berbat cd faceau scandal intr-un bar din Aghiresu-Fabrici. Scandalagii au vrut sa-i bata pe politisti.

In 8 iunie, în jurul orei 22, poliţiştii au fost sesizaţi să intervină în zona unui local public din Aghireşu-Fabrici,  unde se reclama tulburarea ordinii şi liniştii publice.

“La faţa locului, poliţiştii au identificat mai multe persoane care consumau băuturi alcoolice şi care au devenit recalcitranţi la vederea organelor de poliţie. Pentru menţinerea ordinii publice, la faţa locului a fost solicitată şi intervenţia poliţiştilor de acţiuni speciale.

În urma intervenţiei, 5 persoane au fost imobilizate şi conduse la sediul Poliţiei oraşului Huedin pentru lămuriri.

Trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 29 şi 34 de ani, din Cluj-Napoca şi Aghireşu-Fabrici, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind cercetaţi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ultraj, aceştia adresând şi ameninţări cu acte de violenţă poliţiştilor care au intervenit la faţa locului.”, au precizat reprezentantik IPJ Cluj.

La data de 10 iunie, reprezentanţii parchetului au dispus faţă de bărbaţi măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns