fbpx

Marțian se luptă cu Institutul Cantacuzino pentru avizarea produselor dezinfectante ca să poată dona

Afaceristul Adrian Marțian din Cluj se luptă cu Institutul Cantacuzino pentru avizarea produselor dezinfectante ca să le poată dona primăriei Dej și Consiliului Județean.

În luna martie când s-a întors din Germania și a fost nevoit să stea în izolare, omul de afaceri Adrian Marțian s-a gândit ca fabrica lui Spania, ce produce degresanții Martian Total Action (MTA), să producă și o varianta MTA cu proprietăți și de dezinfectare. ”Am văzut că este nevoie mare în țară, și eu am patru copii și m-am gândit să donez un TIR de produse către primăria Dej, oraș de unde sunt originar, și către Consiliul Județean Cluj. Am vorbit cu președintele Alin Tișe, care mi-a spus că este nevoie de aviz pentru produse. Astfel că am început procedura de avizare în țară, eu având pentru produse certificate europene emise de un institut de prestigiu din Spania”, ne-a spus Marțian.

Pentru că era în izolare și nu se putea deplasa la București, l-a rugat pe amicul său Luis Lazarus să meargă cu documentația trimisă de la Cluj la Ministerul Sănătății. ”M-am dus acolo, m-au ținut pe la uși, domne că ar fi, că n-ar fi, că e o comisie cu biocide. Am plecat, am venit, o nebunie. Am dat câteva telefoane și am aflat că este o comisie națională de biocide în subordinea Institututlui Național de Sănătate Publică. M-am plimbat cu dosarele și nu vroia să le primească nimeni, deși se zice că totul se rezolvă în stare de urgență. Mai ales că omul vrea să doneze. Când am ajuns la INSP tocmai se dăduse ordonanța militară care stipula că va prelua Armata și Institutul Cantacuzino povestea asta.”

Lazarus a depus dosarele la Institutul Cantacuzino, iar după câteva zile Marțian a răspuns că s-a respins avizarea că nu ar exista cerere tip, iar a doua oară i s-a spus că în dosare lipsese testele produselor. ”E o necesitate, nu un moft al meu. Eu în Spania pot să autorizez un produs cu certificate europene, iar în țara mea plătesc 700 de euro pentru ca să se uite la dosare și nu se poate. Au dispărut acte din dosare și pentru asta voi face plângere penală”, a spus Marțian.

În cele din urmă, afaceristul a vorbit telefonic cu comandantul Institututlui, colonel Florin Oancea. După o discuței halucinantă de vreo 20 de minute, comandantul i-a spus afaceristului clujean să trimită mostre și că se va ocupa personal de problemă.

Ulterior, Adrian Marțian le-a dat celor de la institutul ITEL din Spania datele de contact de la Institutul Cantacuzino pentru a le trimite tot ce au nevoie.

De exemplu, celebra fabrică de mobilă IKEA din Suedia a cerut aceluiaș institut informații despre produsele MTA și a primit răspunsul de mai jos

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [615.64 KB]

”Noi suntem o compania care produce o soluție degresant ECO & BIO universală și antibacteriană, pe care am creat-o pentru a înlocui toate celelalte produse de pe piata toxice și cancerigene, care au in compoziția lor substanțe chimice, acizi, clor,etc, care dăunează omenirii, animalelor, cât și mediului înconjurator.

În contextul pandemiei, nu am vrut sa rămânem imuni la aceasta provocare și împreuna cu ingineri chimiști de la fabrica din Spania am conceput in regim de urgență contra acetui coronavirsu ( COVID 19 ) o soluție dezinfectantă virucidă și bactericidă, care are la baza produse eco & bio derivate din produsul conceput inițial adăugând alte subtanțe, care prin reacția lor produc un efect mai mare decât orice alte produse toxice și chimice, omarand orice virsu (Covid-19), bacterii, microbi. Produsele MTA Mr MARTIAN avand la baza doar produse ECO & BIO sunt mai puternice și au o reacție de dezinfecție mult mai mare, mai rapida, pentru un timp mai îndelungat datorită proprietatilor antibacteriene decât cele toxice și chimice ce au la baza clor si acizi, care distrug orice suprafețe pe care ajung, sănătatea oamenilor, a animimalelor, cât și întreg mediul înconjurator!

Față de nevoia constantă de dezinfectare personală, am dezvoltat un hidrogel pe bază de alcool pentru dezinfectarea mâinilor, cu efect dezinfectant și virucid, respectând toate reglementările de utilizare la oameni.

Cu Mr Marțian universal ECO & BIO DEZINFECTAT VIRUCID și BACTERICID, putem tine curate casele, spitalele, grădinițele, străzile, hotelurile, întreprinderile etc. fără coronavirus COVID 19, fără microbi sau bacterii, ținându-le curate, igienizate cu un miros plăcut de natură, fără biofil bacterian pentru un timp îndelungat!

Aflându-ma in Cluj-Napoca, am văzut ce se întâmpla datorită dezinfecțiilor efectuate de către Primarii și Consilii Județene, acele substanțe toxici avand in compozite cluj și acizi, au făcut atâta rău mediului înconjurator, animalelor de companie și omenirii. Mai mult, spălând șoselele, trotuarele etc, aceste substanțe toxice ce se deversa in pământ, canalizările fluviale ale orașelor creând o adevarata problema pentru viitorul omenirii, chiar dacă de moment ucidem “COVID 19” vor avea consecințe grave asupra sănătății omenirii, animalelor cât și mediului înconjurator, rămânând pentru timp îndelungat aceste substanțe cu cloruri, acizi și alte substanțe chimice.

Produsul meu Mr MARTIAN MTA respecta reglementarile EN 14476 cu privire la produsele virucide efectuând in laboratoarele din Spania testele necesare pentru a-i conferi valabilitate și autenticitatea, unde este raportat ca fiind un produs care anulează și distruge virușii (COVID19), microbi, bacterii, nefiind dăunător pentru sanatetea omenirii, animalelor cât și mediul înconjurator. Componentele sale respecta cerintele privind amestecurile fără a utiliza produse interzise conform standardului 528/2012!

Mai mult au fost efectuate teste de laborator cu temperaturi, minute .și enzime conform reglementărilor EN 14476 pentru a demostra proprietățile superioare ale produselor Mr MARTIAN MTA contra viruși (COVID19), microbi, bacterii,

Mai mult Produsele Mr MARTIAN MTA ECO & BIO UNIVERSAL nu sunt doar un simplu dezinfectant, ci suntem o substanța virucidă și bactericidă ECOLOGICĂ și BIODEGRADABILA, care lupta împotriva coronavirus (COVID-19)”, a precizat directorul general al companiei Adrian Marțian.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina