Acasă » OPINII-ANALIZĂ » Judecătorul Danileț le propune parlamentarilor care au votat legea de organizare judiciară să restituie indemnizația

Judecătorul Danileț le propune parlamentarilor care au votat legea de organizare judiciară să restituie indemnizația

După decizia Curții Constituționale a României privind noua lege de organizare judiciară, judecătorul Cristi Danileț a lansat o propunere inedită pentru parlamentarii care au votat această lege: Să restituie indemnizația primită pe luna decembrie, când s-au votat cele trei legi ale justiției.

”Legea de organizare judiciară a fost votată PENTRU de 177 deputați și 80 senatori. Acum aflăm că s-au găsit VICII de neconstituționalitate, cele mai grave fiind că parlamentarii nu știu să alcătuiască și să redacteze legi, adică nu se pricep la activitatea de bază pe care sunt chemați să o facă!!

Iar săptămâna viitoare sunt sigur că se vor găsi vicii și în legea statutului magistraților și în cea a CSM!

Dacă tot vorbim de răspunderea materială pentru greșeli, ce ar fi dacă toți cei de mai sus să restituie banii primiți în luna decembrie pentru că au încălcat legea fundamentală a țării? Mai ales că anterior votului li s-a spus de către magistrați că greșesc! Mai ales că prin greșeală lor au scos în stradă atâția oameni?! Mai ales că prin acțiunea lor au atras asupra României atâtea critici externe?!

Haideți! Are cineva onoarea sa dea inapoi banii pe care i-a primit degeaba? Are cineva onoarea sa dea banii înapoi că a votat după ordinul de partid și nu conform Constituției?!”, a scris judecătorul Cristi Danileț pe Facebook.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina