fbpx

Jaf armat la o sală de jocuri din Cluj-Napoca

Jaf armat la o sală de jocuri din cartierul clujean Mărăști în această dimineață.

Doi bărbați mascați au pătruns într-o sală de jocuri din cartierul Mărăști din Cluj-Napoca în jurul orei 5 dimineața. Cei doi aveau un cuțit și un pistol. Au lovit-o pe o angajată și au sustras o sumă de bani, în jur de 7.000 de lei, potrivit surselor Clujust.

Aceleași surse spun că jaful a avut loc în decurs de 1 minut, astfel că agenții de pază ajunși repede la fața locului nu i-au mai prins pe tâlhari. Norocul firmei care deține sala de jocuri este că aparatele funcționează cu card bancar, astfel că nu exista o sumă mare de bani în incinta localului.

Poliția efectuează cercetări pentru depistarea celor doi atacatori.

Reprezentantul firmei, Aurora Nistor, ne-a spus doar ca este o ancheta a politiei in curs si ca nu poate da detalii.

“În aceasta dimineață, în jurul orei 04:40, două persoane au pătruns intr-o sală de jocuri din Cluj-Napoca și, sub amenințarea casierei, au reusit să sutragă circa 7.000 de lei. Se fac cercetări pentru identificarea autorilor , tragerea acestora la răspundere penală și recuperarea prejudiciului.”, a precizat purtarorul de cuvant al IPJ Cluj, Carmen Pompas.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina