Acasă » OPINII-ANALIZĂ » Iordache regizează filmul ”The Purge of Romania”
Trucaj foto

Iordache regizează filmul ”The Purge of Romania”

Începând cu OUG 13, continuând cu recursul compensatoriu și cu legile justiției, iar acum dorind să finalizeze cu modificările la Codurile penale, Florin Iordache de fapt regizează mega-producția ”The Purge of Romania”.

Pentru cei care nu știu, căci cu siguranță Iordache știe, The Purge (în traducere Noaptea judecății) este un horror american (trailerul AICI) cu o idee simplă: O noapte pe an sunt permise absolut toate infracțiunile (omoruri, violuri, jafuri etc.)!!

Probabil că Ciordache s-a gândit că e prea mult și prea banal să copieze filmul și să dea o Ordonanță de Urgență prin care să declare o anumită dată din an ”Noaptea judecății”. Astfel că pare să fi ticluit un plan prin care în România să fie tot timpul Noaptea judecății. Cel puțin asta rezultă din reacțiile conducerilor DNA-ului, DIICOT-ului, Parchetului General și ale unor procurori, care și-au prezentat opiniile individual pe rețelele de socializare.

Așadar, să ne pregătim să fim protagoniști într-un film hollywoodian sau într-un experiment macabru. Welcome to The Purge of Romania!

(Textul de mai sus este un pamflet. Sau nu?!)

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina