fbpx

Ioana de la Poliția Rutieră Cluj, pe urmele unui șofer beat la ieșirea din tură

Poliția Română a dat detalii pe pagina de Facebok despre cum a ajutat o polițistă rutieră la oprirea șoferului beat, incatusat sambata seara pe o strada din Cluj-Napoca.

“Ea este Ioana, colega noastră…de la Cluj! …din spusele Ioanei, polițist la Biroul Rutier Cluj:

„Eram pe final de tură. Mă pregăteam să pornesc spre casă și aud apelul dispecerului 112: Un domn băut s-a urcat la volan și conduce haotic pe direcția orașului.

Culmea, direcția din care venea respectivul era traseul meu către casă. Care ar fi norocul…exact!  să ne intersectăm! Nici nu era greu de observat…Accelera și frâna, accelera și frâna.

M-am întors după el și, la aproximativ 1 km, era parcat pe partea dreaptă.

Am oprit mașina în spatele lui. Imediat m-a observat și a venit aproape de mașina mea. Fiind în ținută militară, mi-am desfăcut părul, am acoperit gradele și mă făceam că îmi caut prin telefon, în speranța în care nu mă va observa și…Mi-a ieșit!!

Mi-am schimbat poziția puțin mai în față și imediat am sunat la dispeceratul 112.

În urma discuției, a sosit cel mai apropiat echipaj de la Secția 1 Poliție, colegi cărora le mulțumesc pentru sprijin!

M-am urcat cu ei în autospecială și am pornit, din nou, pe direcția pe care pornise și personajul nostru. După alte 5 minute de condus, îl vedem parcat pe partea opusă, dar și el pe noi.

A dat să plece, moment în care colegul de la volanul autospecialei l-a blocat.

A refuzat totul! Să colaboreze cu noi, să prezinte documentele, dar și să coboare din mașină.

Am fost nevoiți să îl scoatem cu forța și sa îl încătușăm. Alte 5 minute mai târziu, după ce s-a liniștit, aveam un rezultat de 1,24 mg/l alcool pur în aerul respirat, reținere permis de conducere și dosar penal.”

Teoretic, Ioana a încheiat tura la 22:00, practic la 23:00. Dar frumos! Foarte frumos!

Felicitări, Ioana!”

Comments

comentarii

Şapte din zece români (69%) consideră că statutul de membru al Uniunii Europene aduce beneficii României, procentul situându-se în media UE, relevă cel mai recent Eurobarometru realizat de Parlamentul European.... Citește mai mult
Tot mai mult părinți au refuzat să își vaccineze copiii împotriva rujeolei, în ultimii 15 ani, atât la nivel național, cât și în județul Cluj.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!