fbpx

Investitorii de la ”Imperiul Leilor” au respins o aplicație care contestă amenzile rutiere, propusă de o avocată

O avocată din București a prezentat la emisiunea ”Imperiul Leilor” de la PRO TV o idee de afacere ce constă într-o aplicație prin care să se conteste amenzile rutiere, dar a fost respinsă de toți cei cinci ”lei”, în special din motive de etică.

Avocata Ana Maria Udriște, cunoscută și ca blogger, a prezentat o idee de aplicație pentru contestarea contravențiilor rutiere. Aplicația îți arată șansele de câștig în funcție de viciile găsite. Costul pentru utilizator ar fi de 400 de lei.  ”Câte crezi că sunt cu vicii ascunse?”, a întrebat Cristian Onețiu. Răspunsul a fost ”o cincim”e

Avocata a cerut 100.000 de euro pentru 10 % din firmă. ”Evaluarea nu are nicio legătură cu realitatea”, a spus Dragoș Petrescu, acționar City Grill.

”Nu această aplicație este soluția”, a spus investitorul Daniela Marișcu, iar Monica Cadogan, CEO-ul Vicre, a afirmat că este ”o problemă de etică. Îmi sunt dragi avocații, am prieteni, dar nu-mi place din motiv de etică”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina