Acasă » SISTEMUL JUDICIAR » Institutul Național al Magistraturii a sărbătorit 25 de ani de activitate

Institutul Național al Magistraturii a sărbătorit 25 de ani de activitate

Ceremonia ocazionată de împlinirea a 25 de ani de la înființarea Institutului a avut loc, vineri, 10 noiembrie 2017, in Aula Institutului Național al Magistraturii.

La festivitate au susținut discursuri aniversare președintele Înaltei Curți de Casație și Justiție-  judecător Iulia Cristina Tarcea, președintele Consiliului Superior al Magistraturii – judecător Mariana Ghena, ministrul justiției –  profesor universitar dr. Tudorel Toader, procurorul general al României, Augustin Lazăr, profesor universitar dr. Valeriu Stoica, profesor universitar dr. Gabriel Boroi și Gruia-Teodor Streinu – reprezentant al auditorilor de justiție de anul I. Întâlnirea a fost prezidată de către directorul INM, judecător Cristina Rotaru Radu.

La această ceremonie au participat și alți reprezentanți ai instituțiilor din sistemul judiciar – Consiliul Superior al Magistraturii, Înalta Curte de Casație și Justiție, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – membri ai Consiliului Științific al INM, directori și directorii adjuncți ai Institutului din 1992 până în prezent, formatori cu normă întreagă care au făcut parte din echipa INM de-a lungul timpului, formatori colaboratori, șefi de promoție ai promoțiilor INM, decani ai unor facultăți de drept, directorul Institutului Național de Justiție din Republica Moldova, magistratul de legătură francez pentru România și Moldova, auditori de justiție ai INM.

”Institutul Național al Magistraturii adresează, și pe această cale, mulțumiri distinșilor oaspeți, colaboratorilor și partenerilor instituționali, întregului personal, formatorilor și coordonatorilor de practică, care au contribuit la buna desfășurare a activității Institutului și la rezultatele pozitive înregistrate pe parcursul celor 25 de ani de activitate. În egală măsură, INM adresează mulțumiri colegilor judecători și procurori, auditorilor de justiție care au participat la activitățile Institutului de-a lungul timpului și ale căror aprecieri pozitive și sugestii formulate validează direcțiile de acțiune asumate și sprijină Institutul să progreseze în continuare.”, se arată în comunicaul INM.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns