fbpx

”Inovațiile” imobiliare din Bună Ziua își arată viciile: A încercat să repare izolația și era să ia foc

Blocurile ridicate în perioada primului boom imobiliar în cartierul Bună Ziua din Cluj-Napoca cedează. Propruetarul unei locuințe înghesuite între două blocuri a încercat să repare izolația acoperișului și era să dea foc la tot imobilul. Pompierii au stins incediul.

”O autospecială și o autoscară au fost alertate în această dimineață, în jurul orei 8.00, pentru a stinge un început de incendiu, care a izbucnit la acoperișul a două locuințe alipite între două blocuri de locuințe situate pe strada Mircea Zaciu din municipiul Cluj-Napoca.

În momentul sosirii pompierilor, focul ardea mocnit în membrana bituminoasă și grinzile de lemn, care susțineau învelitoarea acoperișului.

Pompierii au găsit bărbatul din locuința afectată dormind, dar fără a fi pus în pericol de degajările de fum.

Evenimentul a fost fără pagube majore și fără persoane rănite. Se pare că proprietarul a lucrat în seara precedentă cu flacără deschisă pentru a repara izolația acoperișului, fapt care a generat un focar mocnit s-a intensificat în cursul dimineții.”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Acoperișul de care vorim și unde a avut loc incendiul nu este pe bloc, ala cum poate ați crede, ci între blocuri. Vedeți mai jos cum arată această ”inovație” urbanistică din Cluj-Napoca, datând din perioada de boom 2006-2008

 

Comments

comentarii

Un accident soldat cu două victime a avut loc pe strada Corneliu Coposu din Cluj-Napoca.... Citește mai mult
Primarul Bogdan Pivariu a efectuat o vizită pe șantierul din zona străzii Cetății din Florești și a găsit nereguli.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!