fbpx

Incredibil: Unii avocați încep să-și amenințe adversarii cu ce a pățit Robert Roșu

Două relatări bulversante au apărut astăzi pe un grup de avocați de pe Facebook. Într-una, un avocat spune că a fost amenințat de o colegă să aibă grijă cu opiniile că este în pericol după ”ultimele decizii”, iar un alt avocat s-a trezit cu o plângere penală de la o colegă care i-a dat exemplu ”cazul Roșu”

”La notariat astăzi, în o discuție contradictorie cu o colega m-a amenințat direct sa am grija cu opiniile caci sunt in pericol daca emit o opinie cu care dumneaei nu era de acord (implicit daca nu era de acord o considera falsa) imi depășesc limitele profesiei si o sa platesc, exemplificandu-mi-se cu “ultimele decizii ale instantelor”.

Ce ar mai fi de spus daca noi intre noi colegii am ajuns sa ne amenintam cand nu suntem in acord? Si pana la urma nu asta e obiectul profesiei, sa nu fim de acord?

Din respect nu o sa dau numele, poate se simte si isi exprima punctul dr vedere.”, este prima relatare.

”Azi am primit o notificare de la o anumita d-ra av P. L. (anonimizat de Clujust – n.red) care ma ameninta ca a formulat o plangere penala impotriva mea si a clientului meu pentru savarsirea infractiunii de grup infractional organizat dandu-mi exemplu cazul Rosu”, se arată în a doua relatare.

Sunt vremuri cum n-au mai fost în avocatură.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns