fbpx

Inconștiență? Avocata cu COVID se poza vineri fără mască la Curtea de Apel București, la o zi după ce voia test

Scandal și panică între avocații din Baroul București. Avocata din Dâmbovița, diagnosticată cu COVID-19, se poza vineri fără mască în garderoba avocaților de la Curtea de Apel București, alături de femeia care administrează garderoba. Cu o zi înainte, avocata a vrut să-și facă testul COVID căci vecina ei fusese depistată pozitiv, după cum chiar ea mărturisește. Sâmbătă seara a anunțat că are și ea.

”Vecina mea este pozițiva Covid…eu m am simtit obosită…m dorit să mă testez încă de joi…însă nu m a băgat nimeni in seama.
Au zis ca daca nu am stat cu vecina peste 20 min si nu am febra..Sa stau linistită……sâmbătă dimineață am venit singura la spital”, a scris avocata Luminița Nuța pe un grup de facebook al avocaților. Mulți dintre aceștia s-au aprins când au auzit vestea, în special cei care au fost vineri la Curtea de Apel București.

Din surse sigure (există înregistrare), o colegă avocată din București a sunat-o și i-a reproșat că nu trebuia să vină la instanță dacă avea măcar o presupunere.

Problema este nu doar că avocata Nuța a fost vineri la Curtea de Apel București, dar s-a pozat fără mască în garderoba avocațior cu colege și cu doamna Cici care administrează garderoba. Galeria foto apare chiar pe contul ei de Facebook.

Cu femeia care administrează garderoba s-a pozat și joi, obraz în obraz, fără mască.

Unii avocați au anunțat că vor merge să se testeze.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns