fbpx
Acasă » ȘTIRI » Incident stupid pe Autostrada Transilvania, soldat cu un mort
Pasajul de la km 20

Incident stupid pe Autostrada Transilvania, soldat cu un mort

Un barbat a decedat, in aceasta dimineata, pe autostrada Transilvania, intre Gilau si Turda, in urma unui incident stupid. Acesta a ramas cu masina in drum si a cazut intre sensuri printr-un spatiu gol, sub viaduct. Politia a deschis dosar penal.

In zona localitatii Sandulesti, un conducator auto a ramas cu masina si remorca defectă pe autostrada .

Au fost trimisi in zona cei de la administratia drumurilor, care au mers pe sensul Turda-Gilau pentru a-l ajuta la semnalizarea remorcii,  care era trasa pe banda a doua pe directia Gilau -Turda .

Conducatorul auto a intentionat sa mearga de pe sensul sau pe celalalat sens al autostrazii la reprezentantii de la drumuri, moment in care a alunecat si a cazut in gol sub viaduct , intre cele doua sensuri fiind spatiu gol .

Acesta a cazut de la inaltime si a decedat .
Evenimentul s-a petrecut in jurul orei 04.50 cand vizibilitatea era redusa .

Politia a inregistrat un dosar penal pentru ucidere din culpa. In cadrul acestui dosar se vor face cercetari pentru stabilirea imprejurarilor exacte in care a survenit decesul barbatului, care locuia in Oradea.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina