Acasă » ȘTIRI » Incendiu la sediul PSD Cluj! Deputatul Nasra acuză o mână criminală

Incendiu la sediul PSD Cluj! Deputatul Nasra acuză o mână criminală

Pompierii au fost chemați să stingă un incediu la sediul PSD Cluj în această dimineață. Deputatul Horia Nasra acuză o mână criminală. Poliția a deschis o anchetă.

”In jurul orei 9:15, am fost sesizati prin apel 112 cu privire la un incendiu produs in zona sediului unui partid politic, din Cluj-Napoca. La fata locului se afla o echipa de politisti care investigheaza imprejurarile producerii incendiului. În urma acestui incident nu au fost victime, ci doar pagube materiale. Cercetarile vor fi continuate sub aspectul comiterii infractiunii de distrugere prin incendiere, fapta prevazuta de Codul penal”, au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

”La începutul anului 2018 un protestatar #rezist a încercat să incendieze sediul social-democraţilor clujeni. După câteva luni, pentru fapta săvârșită a fost trimis la munca în folosul comunității, timp de 60 de zile.

În noaptea trecută, într-o manieră similară dar mai radicală, o mână criminală a dat foc la scările sediului PSD Cluj şi la anexele sediului. Asta nu este nici opoziţie, nici politică, este anarhism curat! În alte state europene astfel de incendieri politice sunt asimilate actelor extremiste.”, a comentat deputarul Horia Nasra.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina