fbpx
image description

Îmbogățire fără justă cauză: O femeie, obligată la despăgubiri către fostul iubit

Un bărbat din Iași și-a dat în judecată fosta iubită pe care o acuză că și-a construit casă cu banii lui, după care l-a părăsit. Judecătorii i-au dat dreptate bărbatului, obligând-o pe femeie la plata unor despăgubiri într-un dosar cu obiect „îmbogăţire fără justă cauză“.

Ioan spune că fosta iubită şi-a construit casă cu banii pe care el i-a câştigat cât timp a muncit în Suedia, iar după ce femeia și-a văzut locuința finalizată, l-a anunțat că relația lor s-a încheiat, relatează Ziarul de Iași,  citat de Digi24.ro

Magistraţii de la Judecătorie i-au dat dreptate bărbatului, obligând-o pe fosta iubită, Elisabeta, să îi dea 62.000 de lei, la care se adaugă în jur de 5.000 de lei cheltuieli judiciare.Litigiul s-a mutat acum la Tribunal, unde va fi luată decizia definitivă în acest caz.

„Având în vedere sumele transmise de reclamant pârâtei şi utilizate de aceasta la construirea casei de pe terenul său, casă de care reclamantul nu beneficiază ca urmare a întreruperii relaţiei cu pârâta, instanţa constată că cererea este întemeiată în parte, patrimoniul reclamantului micşorându-se cu sumele transferate pârâtei, iar patrimoniul acesteia s-a mărit cu sumele ce i-au fost transferate, fără justă cauză“, a  motivat prima instanță.

La Tribunal încă nu a fost stabilit un prim termen de judecată.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina