fbpx

Halucinant! O judecătoare de la Tribunalul București dă trei copii pe mâna mamei acuzate că îi maltrata, îi amenința cu moartea și plănuia asasinarea tatălui

O judecătoare de la Tribunalul București, reîncadrată în funcție în 2021, a dispus înapoierea a trei copii la mama lor, care este judecată în Spania pentru rele tratamente aplicate minorilor, pe care îi amenința cu moartea ca să nu-i spună tatălui despre ce se întâmpla în ”casa groazei”. Copiii au povestit la psiholog cum mama îi ținea cu capul sub apă și plănuia să-l ucidă pe tatăl lor, cunoscutul om de afaceri Adrian Marțian.

La cererea mamei, judecătoarea Florica Lazăr a pronunțat hotărârea împotriva tatălui de înapoiere a copiilor și de predare a documentelor acestora, în aceeași zi în care s-a judecat, în ciuda teancului de documente depuse la dosar cu privire la faptele abominabile de care este acuzată Roxana Marțian. Pe lângă asta, chiar reclamanta a declarat că nu are domiciliu și nici loc de muncă în Spania și că stă la hotel pe banii părinților ei. De asemenea, timp de 11 luni, din vara anului trecut, reclamanta nu s-a interesat de copii.

Soluția pronunțată în 10 aprilie: ”Admite cererea . Dispune înapoierea copiilor Marţian R.A, născută la data de …, Marţian A.A.A născut la data de …şi Marţian R.A născută la data de …la reşedinţa obişnuită din Spania, ..-Barcelona. Fixează termen pentru executarea obligaţiei de înapoiere a copiilor 7 (şapte) zile de la comunicarea prezentei hotărâri, sub sancţiunea plăţii unei amenzi civile de 10.000 lei, în sarcina pârâtei şi în favoarea Statului Român. Obligă pârâtul să predea paşaportul copiilor sau a documentului de călătorie, reclamantei. În caz de refuz de executare voluntară a obligaţiei de înapoiere a copiilor în termenul stabilit, autorizează pe reclamantă să preia copiii personal sau prin reprezentant şi obligă pârâtul să-şi dea concursul pentru eliberarea unor documente de călătorie pe numele copiilor suplinind prin prezenta acordul pârâtului, în caz de refuz. Obligă pârâtul la suportarea cheltuielilor ocazionate de demersurile întreprinse de reclamantă şi de reprezentantul acesteia, cheltuieli constând în speze de călătorie, speze de reprezentare judecătorească ale reclamantei şi de înapoiere a copilului, precum şi toate cheltuielile şi plăţile făcute pentru localizarea copilor. Executorie. Cu drept de recurs în termen de 10 zile de la comunicare”

Copiii, care sunt fericiți la tatăl cu care locuiesc de aproape un an, nici nu vor să audă de mama lor. În cazul în care aceasta va apela la un executor judecătoresc, acesta din urmă trebuie să întrebe copiii dacă vor să meargă cu mama lor.

Afaceristul Adrian Marțian a aflat cu stupoare anul trecut de coșmarul prin care treceau copiii lui când stăteau doar cu mama lor, el fiind plecat mult timp cu afacerile. Instanța a dispus ca minorii să fie duși la un psiholog judiciar-criminalist din Barcelona, ei locuind atunci acolo. Raportul de zece pagini al psihologului Marta Vizcaino Rakosnik, doctor în psihologie, este greu de citit, copiii povestind lucruri șocante.

Am extras o mică parte pentru a vă face o idee. ”Mama ei a umplut cada cu apă și le-a scufundat capetele în ea”, ”Îi amenința spunând în pricipal ”dacă spui ceva, te omor”, sunt câteva propoziții din raport.

 

De asemenea, copiii au fost consultați de psihologul Speranța Popescu, doctor în psihologie, din Târgu Mureș, unde locuiesc acum cu tatăl lor.

Din toamna trecută, femeia este judecată penal în Spania pentru rele tratamente aplicate minorilor. La proces ies la iveală lucruri incredibile.

De exemplu, că ducea regulat copiii la biserica, îi obliga sa stea in genunchi să se roage ca tatăl lor ăa moara sau să facă accident cu mașina sau căută asasini pentru a-și elimina partenerul de viață, tată al propriilor copii pentru a-și însuși toată averea.

 

De asemenea, s-a adăugat și acuzația de tentativă la omor asupra lui Adrian Marțian. Un martor a declarat că a fost întrebat de Roxana Marțian cât costă un asasin plătit.

 

 

Comments

comentarii

O femeie angajată în Armată a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzată că şi-a bătut crunt fetiţa în vârstă de doar două luni.... Citește mai mult

Lasă un răspuns