fbpx

Gest șocant: Un tânăr și-a dat foc într-o benzinărie din Cluj-Napoca

Un tânăr și-a dat foc în interiorul unei mașini într-o benzinărie din Cluj-Napoca. Incendiul a fost stins înainte de o posibilă catastrofă, însă tânărul a decedat.

Incidentul a avut loc astăzi, în jurul orei 15.30, la stația PECO Rompetrol de pe Calea Turzii, la intersecția cu strada Bună Ziua.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție, este vorba de un gest sinucigaș al unui tânăr de 23 de ani, care a intrat cu o canistră în mașină și și-a dat foc. Acesta a pus în pericol și viața celor aflați în zonă. Noroc cu intervenția angajaților stației de carburanți, care au luat stingătoarele și au stins focul ce cuprinsese autoturismul înainte să se extindă și să provoace o catastrofă. Dacă flăcările ajungea la depozitele de benzină sau chiar la o pompă, ar fi urmat o explozie de mari proporții.

Pompierii au intervenit prompt, dar nu au mai avut mare lucru de făcut. ISU Cluj a intevenit cu două autospeciale și un echipaj SMURD. Potrivit reprezentanților ISU, ”flacarile au fost stinse, însă o persoană a fost surprinsă în interiorul autoturismului și a decedat”

Tânărul decedat este originar din București și a venit de câteva zile în Cluj-Napoca în vizită la rude, de la care a împrumutat mașina.

Publicată de Dorel Barz pe 29 Mai 2018

Comments

comentarii

Lasă un răspuns