Acasă » ȘTIRI » Furtul anului 2017 în Gherla, încă nerezolvat. Au apărut imagini cu suspecții

Furtul anului 2017 în Gherla, încă nerezolvat. Au apărut imagini cu suspecții

În 12 decembrie 2017, dintr-un apartament din Gherla s-au furat 160.000 de lei, potrivit păgubitului. După o lună, poliția încă nu i-a prins pe hoți, dar au apărut imagini de pe camere de supraveghere cu doi bărbați, pe care proprietarul apartamentului îi bănuiește. Din păcate, imaginile sunt neclare.

Site-ul Gherlainfo.ro a publicat imaginile și anunță că păgubitul oferă recompensă celor care ajută la prinderea hoților. Cei care îi recunosc sau dețin informații să sune la 112.

Spargerea a avut loc într-un bloc din Cartierul Nou din Gherla, în plină zi. Din declarațiile păgubitului, hoții au venit pregătiți, cu scule potrivite pentru a pătrunde în apartament și au știut că la acea oră nu este nimeni acasă. Au găurit cu o mașină butucul de la ușă, au intrat, au răvășit toată casa, au găsit ce au căutat și au dispărut.

Cei doi bărbați din imagini, cu șepci pe cap, intră de două ori în bloc. Prima dată stau doar 2 minute și ies. Apoi, după 10 minute intră din nou și stau în jur de 13 minute, după care ies cu ceva în mâini.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns