fbpx
Acasă » GALERII FOTO » Fortăreața Lucan sub asediul mascaților GALERIE FOTO

Fortăreața Lucan sub asediul mascaților GALERIE FOTO

Familia celebrului chirurg urolog Mihai Lucan locuiește într-o adevărată fortăreață într-o zonă bună din Cluj-Napoca. Aceasta a fost asaltată de mascați, ieri, și din păcat pentru Lucan nu au fost mascații care colindă.

Fostul dirtor al Institutului de Urologie și Transplant Renal Cluj, Mihai Lucan, și fiuș său, Ciprian Lucan, la rândul său urolog, locuiesc în două vile alăturate în cartierul Gheorgheni din Cluj-Napoca. Din strada Alverna, predominată de blocuri, se desprinde o alee care urcă circa 200 de metri, iar în vârf este ”fortăreața” Lucan, care se învecinează cu proprietatea unui șef de la E.ON.

Cele două vile ale familiei Lucan sunt atât de bine ”fortificate”, încât cu greu vreun hoț ar avea vreo șansă: Porți și garduri înalte, interfon cu cameră video, alarme.

Mai impozantă este vila cu etaj a profesorului Lucan, care are cel puțin 300 de metri pătrați.

Bineînțeles că în ambele curți sunt mașini scumpe. Fără etaj, dar mai întinsă la sol este casa fiului.

Procurorii DIICOT, polițiștii judiciari și ”mascații” de la jandarmerie au sunat la cele două porți au sunat dis de dimineața de la ora 6, în 20 decembrie. A ieșit Ciprian Lucan care a deschis și poarta de la tatăl său. Anchetatorii au scotocit casa fiului până după ora 16, iar de la Mihai Lucan au plecat noaptea târziu. Din casa fiului au luat mai mulți saci cu obiecte și acte, iar într-un sac păreau a fi arme.

Momentul ridicării lui Lucan jr.

 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns