fbpx

Foc de artificii superb și artiști de top in ultima seară la Castane 2019

Sărbătoarea Castanelor de la Baia Mare s-a încheiat în stil mare cu artiști de top pe scenă și un foc de artificii superb, la care primarul Cătălin Cherecheș i-a dat startul din mijlocul oamenilor.

Seria de concerte de duminică, 29 septembrie, a început cu un regal folcloric. Ne-au cântat și ne-au încântat cu talentul lor, în ultima zi de Castane 2019:

  • Ansamblul Folcloric Național ”Transilvania” și soliștii vocali: Silvia Timiș, Andreea Ghițiu, Alexandru Pop, Diana Topan, Natalia Cosma, Ionuț Teudan, Bianca Latiș, Florin Gherman, Marcela Latiș, Ionuț Sima, Ghiță Breban, Denis Cupșe, Gabriela Ardusătan, Mariana Cușner, Ramona Darha, Sonia Rațiu-Danciu, Bianca Botișan, Rafila Bărbos, Livia Neag Nistea cu participarea orchestrei și a corpului de balet
  • Dinu Iancu Sălăjanu, Angela Rusu, Florentina și Petre Giurgi
  • Ansamblul de dansuri ”Coconii Maramureșului”
  • Ansamblul Profesionist ”Drăgan Muntean” din Deva, soliști vocali: Ciprian Roman, Cristian Fodor și Ovidiu Olari cu participarea orchestrei și a corpului de balet.

Când seara s-a lăsat, au performat rând pe rând Mira & Band, Inna, Antonia, Delia și Carla’s Dreams și invitatul special DJ-ul Burak Yeter.

Primarul Cătălin Cherecheș a anunțat pe scenă că urmează artificiile, dar a coborât în mijlocul oamenilor pentru a da startul. Au urmat minute bune de artificii superbe pe cerul băimărean.

”Baia Mare, oraș de poveste! Baia Mare, orașul nostru frumos!”, a spus primarul  sub luminile artificiilor din ultima seară de Castane 2019

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina