fbpx

Firmă sancționată pentru că a contestat o licitatie a Primăriei

Firma care a contestat licitația pentru modernizarea tramei stradale de-a lungul liniei de tramvai din Cluj-Napoca a fost sancționată de Primărie cu aproape 12.000 de lei după ce a pierdut procesul în care contestase rezultatul licitației.

Primarul Emil Boc a anunțat că a câștigat definitiv procesul început de firma Imob Lux Construct în urma adjudecării licitației pentru trama stradală de către asocierea Diferit – Kiat.  “Am câştigat în instanţă după ce am câştigat şi la Consiliului Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor (CNSC). Suntem cu contractul în fază finală şi săptămâna viitoare vom demara lucrările pe Calea Baciului”, a declarat primarul Emil Boc.

Firma care a contestat licitaţia, SC IMOB LUX Construct SRL, va fi penalizată cu suma de 11.930 de lei.

“Este singura modalitate de a-i amenda. Suma reprezintă un procent din garanţia de participare la licitaţie. Firma a contestat licitaţia nu pentru că nu a câştigat, ci a fost o modalitate de şicanare. Aş dori ca aceste sancţiuni să fie mai dure”, a declarat Emil Boc.

Potrivit primarului, săptămâna viitoare vor începe lucrările de asfaltare a tramei stradale adiacente liniei de tramvai din cartierul Mănăștur până în Iris. Perioada de implementare a lucrărilor este de 18 luni. Contractul are o valoare de 20 de milioane de euro, din care municipalitatea asigură 15%, iar Uniunea Europeană are o contribuție 85%.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina