fbpx

Firmă sancționată pentru că a contestat o licitatie a Primăriei

Firma care a contestat licitația pentru modernizarea tramei stradale de-a lungul liniei de tramvai din Cluj-Napoca a fost sancționată de Primărie cu aproape 12.000 de lei după ce a pierdut procesul în care contestase rezultatul licitației.

Primarul Emil Boc a anunțat că a câștigat definitiv procesul început de firma Imob Lux Construct în urma adjudecării licitației pentru trama stradală de către asocierea Diferit – Kiat.  “Am câştigat în instanţă după ce am câştigat şi la Consiliului Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor (CNSC). Suntem cu contractul în fază finală şi săptămâna viitoare vom demara lucrările pe Calea Baciului”, a declarat primarul Emil Boc.

Firma care a contestat licitaţia, SC IMOB LUX Construct SRL, va fi penalizată cu suma de 11.930 de lei.

“Este singura modalitate de a-i amenda. Suma reprezintă un procent din garanţia de participare la licitaţie. Firma a contestat licitaţia nu pentru că nu a câştigat, ci a fost o modalitate de şicanare. Aş dori ca aceste sancţiuni să fie mai dure”, a declarat Emil Boc.

Potrivit primarului, săptămâna viitoare vor începe lucrările de asfaltare a tramei stradale adiacente liniei de tramvai din cartierul Mănăștur până în Iris. Perioada de implementare a lucrărilor este de 18 luni. Contractul are o valoare de 20 de milioane de euro, din care municipalitatea asigură 15%, iar Uniunea Europeană are o contribuție 85%.

Comments

comentarii

Creierul uman conţine bazele „sindromului inimii frânte”, conform unui nou studiu efectuat de oameni de ştiinţă italieni de la Spitalul Universitar din Foggia.... Citește mai mult
Sâmbătă, 18 mai, Parcul Tineretului din Cluj-Napoca va găzdui un eveniment pentru toate vârstele.... Citește mai mult

Lasă un răspuns