fbpx

EXCLUSIV. Studentă violată de un tânăr pe o alee din complexul studențesc Hasdeu din Cluj-Napoca

O studentă a fost violată de un tânăr pe cunoscuta alee de la Geografie din complexul studențesc Hasdeu din Cluj-Napoca. Pe respectiva alee ce face legătura între cămine și centrul orașului trec zilnic mii de studenți.

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca au dispus, în 24 octombrie, punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpatul Robert Adrian Mayer, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.

În cuprinsul ordonanței procurorului, s-a reținut că ”din probele administrate în cauză, rezultă presupunerea rezonabilă că în noaptea de 20.10.2017, inculpatul a urmărit persoana vătămată şi pe o alee mai întunecoasă a acostat-o pe aceasta, a strâns-o de gât, a trântit-o la pământ, imobilizând-o la nivelul solului şi împotriva voinței acesteia, a întreținut cu ea acte sexuale.”

Surse judiciare au precizat pentru Clujust.ro că este vorba de aleea ce face lătura între strada Clinicilor si complexul studențesc Hasdeu din Cluj-Napoca. Pe respectiva alee este Facultatea de Geografie de la UBB. Inculpatul este un tânăr de 21 de ani din Bistrița, iar victima este o tânără de 20 de ani. Potrivit plângerii depuse de aceasta, violul a avut loc în noaptea de 19 spre 20 octombrie, în jurul orei 3.

Inculpatul a fost reținut pentru 24 de ore şi a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de luare a măsurii arestării preventive, astfel că, la data de 24 octombrie, Judecătoria Cluj-Napoca a admis propunerea parchetului şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

“Politistii s-au mobilizat si au efectuat activitati complexe pentru identificarea si retinerea barbatului. Astfel, in scurt timp de la comiterea faptei, acesta a fost identificat, depistat si retinut pentru 24 de ore. In prezent, barbatul este arestat preventiv.”, a declarat pentru Clujust.ro purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Carmen Jucan.

Comments

comentarii

Barbu Mateescu, sociolog stabilit la Cluj-Napoca, consideră comparația dintre centrul orașului de pe Someș cu Iașiul „o veste minunată”.... Citește mai mult
Un bărbat de 36 de ani din Cluj-Napoca a fost reținut luni de polițiști după ce au constatat că a intrat într-o casă din municipiu pentru a fura. Acesta este anchetat pentru furt calificat.... Citește mai mult
O legumă cu multiple beneficii pentru sănătatea noastră este și leguma pe care o evităm cel mai mult, deși aceasta poate preveni chiar și cancerul.... Citește mai mult
Un tânăr cu o chitară și o voce de aur a făcut un show de senzație în Centrul Clujului, marți noaptea. Clujenii l-au acompaniat cu vocea.... Citește mai mult

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

error: Alert: Conținut protejat !!