fbpx

Este căutat un tânăr care le-a dat cu spray lacrimogen la doi controlori în troleibuz

După un an de anchetă, poliţiştii solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unui tânăr care ar fi pulverizat cu un spray iritant-lacrimogen doi controlori de bilete.

Conform investigaţiilor efectuate, la data de 8 decembrie 2015, doi bărbaţi – angajaţi în funcţia de controlor bilete, aflaţi în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu în troleibuzul care circulă pe ruta 24, din Cluj-Napoca, au fost pulverizaţi cu un spray iritant-lacrimogen de către un bărbat care nu avea bilet de călătorie valabil.

Dosarul este în lucru la un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, care și-a dat acordul acum ca poliția să mediatizeze cazul. Suspectul este cercetat pentru ultraj.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre persoana care apare în imagini, sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Comments

comentarii

HOROSCOP 4 august 2021. Află ce zodie va primi o sumă mare de bani și ce nativ este arogant cu persoanele din jur.... Citește mai mult
Viceprimarul Dan Tarcea a vorbit, marți, despre proiectul care prevede realizarea metroului de la Cluj, precizând că acesta este unul care „are maturitate”, fiind cuprins în PNRR.... Citește mai mult
Divizia 4 Infanterie „Gemina” sărbătorește 105 ani de istorie și tradiție militară.... Citește mai mult

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

error: Alert: Conținut protejat !!