fbpx
Elisei Lăcătuș, vorbind la telefon după incident

Elisei Lăcătuș, inculpat pentru scandalul din Oserul Auto Cluj din 2016, a fost achitat!

Elisei Lăcătuș, inculpat pentru scandalul din Oserul Auto Cluj din 2016, a fost achitat la Tribunalul Cluj! Acesta a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor și a stat în arest preventiv aproape patru luni. Sentința pronunțată astăzi nu este definitivă.

Soluția pe scurt:Respinge cererea de schimbare a încadrarii juridice a faptei formulata în cauza de inculpatul Lăcătuș Elisei prin aparator ales.

În baza art.396 al.5 rap. la art.16 lit.d C.p.p. rap. la art.19 al.1 si 2 C.p., achita inculpatul Lăcătuș Elisei, de sub învinuirea de savârsire a infractiunii de tentativa la omor, prev. de art.32 rap. la art.188 C.p.

În temeiul art.399 al.1 rap. la art.241 lit.b C.p.p., constata încetata de drept masura preventiva a controlului judiciar luata fata de inculpat.

Ia act ca inculpatul s-a aflat în detentie preventiva (retinere, arestare preventiva) în perioada 23.04.2016 si pâna la data de 11.08.2016.

Constata ca persoanele vatamate Damir Daniel Samuel si Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj nu s-au constituit parti civile în cauza.

Potrivit art.112 al.1 lit.b C.p., dispune confiscarea de la inculpat a unui cutit tip briceag, cu mâner de culoare neagra, apartinând inculpatului, folosit de sus-numit la comiterea faptei.

În temeiul art.112 al.1 lit.f C.p.p., dispune confiscarea de la inculpat a unui cutit tip briceag, cu mâner de lemn, culoare maronie, cu inscriptia „Columbia”, a carui detinere este interzisa de legea penala.”

Sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu apel în 10 zile de la comunicare.

Citiți detalii despre caz mai jos.

Dosarul cuțitarului din piața auto a trecut de camera preliminară. Începe judecata în fond

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina