fbpx

După două amânări ale termenului de finalizare, Alin Tișe iese public cu promisiuni

După două amânări ale termenului de finalizare, președintele CJ Cluj, Alin Tișe, promite într-un comunicat că, anul acesta, va fi apă potabilă în comuna Ciurila, de lângă Cluj-Napoca. Ce lux!

Lucrările de introducere a apei potabile în Ciurila aveau termen de finalizare în 7 iulie. Atunci, termenul a fost decalat pentru 7 octombrie, potrivit răspunsului primit de la Compania de Apă Someș.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [271.03 KB]

A trecut și data de 7 octombrie, iar Compania de Apă ne-a comunicat o nouă amânare: ”Lucrările la reţele în cadrul acestui contract s-au finalizat, dar darea în funcţiune a sistemului depinde de realizarca unei aducţiuni loc. Feleacu – Casele Miceşti care se face în cadrul unui alt contract semnat in data de 09.10.2019 şi care estimăm că se va finaliza până în decembrie 2019. În vederea posibilității de dare în funcţiune a reţelei de apă în Sălicea, după finalizarea aducţiunii, contractul „Lucrări de alimentare cu apă în localitatea Sălicea, comuna Ciurila, judeţul Cluj”- s-a mai prelungit cu 2 luni.”

Astăzi, Consiliul Județean Cluj, a emis următorul comunicat: ”Lucrările de aducțiunea de apă către comuna Ciurila, satul Sălicea, sunt în linie dreaptă.  Miercuri, 16 octombrie 2019, încep lucrările din cadrul contractului “Facilitarea alimentării cu apă a rezervorului de înmagazinare a apei din localitatea Sălicea și a imobilelor din zona proiectului, branșamente”. Prin intermediul acestuia va fi realizată conducta de aducțiune în lungime de 3,85 km pentru alimentarea cu apă a rezervorului de 200 de mc din Sălicea.

Rețeaua de conducte de distribuție în comuna Ciurila, în lungime totală de 15,7 km, este realizată aproape integral.

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe: „În cel mai scurt timp posibil vom finaliza aceste lucrări și vom da apă potabilă cetățenilor comunei Ciurila în anul acesta, așa cum am promis“.”, se arată în comunicatul CJ Cluj.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina