fbpx
Acasă » EXAMENE-CONCURSURI » Doi avocați din Baroul Cluj trec în rândul magistraților. Interviul de la concurs a decimat candidații

Doi avocați din Baroul Cluj trec în rândul magistraților. Interviul de la concurs a decimat candidații

Doi avocați din Baroul Cluj trec în rândul magistraților, unul după mai multe încercări și altul din a doua. Interviul de la concurs a decimat candidații, care și așa ajunseseră puțini la ultima probă.

Dana Eugenia Pop și Mircea Radu Bria, ambii avocați din 2012, membri în Baroul Cluj, au reușit să treacă și de proba interviului de la concursul de admitere directă în magistratură, rezervat celor cu minim cinci ani vechime în alte profesii juridice.

Dana Pop a trecut la limită de interviu, având nota 7,02, fiind necesar minim 7. De altfel, tânăra avocată a mai trecut în primăvară de primele două probe, dar a fost respinsă la interviu. La concursul din toamnă, Dana Pop a fost prima după etapa eliminatorie, cu nota 8,15. Acesta a lucrat la cabinetul fostului decan al Baroului Cluj, Mircea Pop.

Mircea Radu Bria a primit nota 8,16 la interviu, iar după primele două probe – testul grilă de cunoștințe juridice și testul de raționament logic – avea nota 6,85.

Alte două avocate din Cluj, Tereza Stroe și Cora Brigitte Taflan-Balazs, au vrut să intre în magistratură, dar au fost respinse la proba interviului.

În total, 28 din 61 de candidați au reușit să treacă această ultimă probă. Consiliul Superior al Magistraturii a scos la concurs 61 de posturi, din care 31 de judecător și 30 de procuror.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina