Acasă » ȘTIRI » Deputatul Ungureanu: ”Gruparea Irimie-Ioan Rus-Florian controlează sistemul medical clujean și-l sufocă”

Deputatul Ungureanu: ”Gruparea Irimie-Ioan Rus-Florian controlează sistemul medical clujean și-l sufocă”

Deputatul de Cluj Emanuel Ungureanu a depus, astăzi, o sesizare la DIICOT București și făcut un live pe Facebook din fața instituției, în care lansează acuzații grave la adresa directorului Spitalului Județean Cluj, Petru Șușcă, și a unei grupări, din care face parte și fostul ministru Ioan Rus, care ar controla sistemul medical clujean.

”Am depus o sesizare astăzi împotriva funcționarilor publici de la Casa Nationalade Asigurări și din Ministerul Sănătății pentru suspiciuni legate modul în care au efectuat controlul la Institutul de Transplant din Cluj-Napoca în luna mai.
Acești funcționari au fost cazați cu ajutorul unui funcționar din Ministerul Sănătății pe nume Hințea și cu sprijinul managerului Spitalului Județean de Urgență Cluj, Petru ȘUȘCĂ la un hotel de 5 stele din oraș.
Controlul a fost “înmuiat” și în consecință DIICOT a trimis ieri o altă echipă de control.
Întrebarea este cine a plătit cazarea?
S-a dat și luat mită, Șușcă a comis abuz în serviciu?
Este timpul ca procurorii DIICOT să ne răspundă la aceste întrebări.
Între timp, Institutul de Transplant jefuit de Lucan este în pragul falimentului.
Furnizorii au blocat inclusiv conturile din care erau platiti personalul medical!”, a scris Ungureanu pe Facebook.

De asemeena, deputatul a intrat în direct pe Facebook din fața sediului DIICOT București.

”Știu că au existat scenarii de lucru pentru desființarea acestui institut și transformarea lui în secție a Spitalului Județean Cluj. Acesta este motivul pentru care Șușcă se implică atât de drăguț în tot ceea ce se întâmplă la nivel de Minister. El face parte din gruparea Irimie-Ioan Rus-Florian, o grupare care controlează sistemul medical clujean și-l sufocă! Este acea grupare despre care doctorul Bizo spunea, cu câteva săptămâni înainte să moară, că este o grupare de care i se face silă. Ce trebuie să înțelegeți, oameni buni, este că vorbim de chestiuni de viață și de moarte. Dacă Institutul de Transplant Renal este falimentat, zeci de copii și tineri, oameni în vârstă care au nevoie de un rinichi sunt în mare pericol.”, a spus Emanuel Ungureanu.

În direct din fața sediului DIICOT București!Am depus o sesizare astăzi împotriva funcționarilor publici de la Casa Națională de Asigurări și din Ministerul Sănătății pentru suspiciuni legate de modul în care au efectuat controlul la Institutul de Transplant din Cluj-Napoca în luna mai.Acești funcționari au fost cazați cu ajutorul unui funcționar din Ministerul Sănătății pe nume Hințea și cu sprijinul managerului Spitalului Județean de Urgență Cluj, Petru ȘUȘCĂ la un hotel de 5 stele din oraș.Controlul a fost "înmuiat" și în consecință DIICOT a trimis ieri o altă echipă de control.Întrebarea este cine a plătit cazarea?S-a dat și luat mită, Șușcă a comis abuz în serviciu?Este timpul ca procurorii DIICOT să ne răspundă la aceste întrebări.Între timp, Institutul de Transplant jefuit de Lucan este în pragul falimentului.Furnizorii au blocat inclusiv conturile din care era plătit personalul medical!

Posted by Emanuel Ungureanu on 20 Septembrie 2017

Comments

comentarii

Lasă un răspuns