fbpx

Decanul Baroului Cluj se roagă de avocați să vină la Adunarea Generală pentru a nu se cheltui bani pe a doua convocare

Decanul Baroului Cluj, Flavia Maier, a postat un mesaj în care îi roagă pe avocați să vină la Adunarea Generală din 7 martie pentru a nu se cheltui bani pentru a doua convocare. Pentru ca adunarea să fie legal constituită este nevoie de prezența a 677 de avocați.

Adunarea Generală Ordinară a Baroului Cluj și a Filialei Cluj a CAA 2020 va avea loc la data de 7 martie 2020, ora 10.00, la sala Auditorium Maximul din incinta Colegiului Academic al Universității Babeș-Bolyai din mun. Cluj-Napoca, str. Mihail Kogălniceanu nr. 5, jud. Cluj.

”Consiliul Baroului Cluj a decis ca AGA să se desfășoare în sala Auditorium Maximum, apreciind că aceasta corespunde solemnității evenimentului, asigurând totodată necesarul de locuri.

Locația a fost disponibilă doar pentru zilele de sâmbătă ale lunii martie, astfel că, în situația în care nu se întrunește cvorumul legal la prima convocare, vom fi nevoiți să suportăm costurile de organizare și pentru cea de-a doua convocare, la data de 14 martie 2020.

Deși costurile cu închirierea acestei săli sunt mai reduse față de cele practicate de alte locații cu capacitate similară, ele reprezintă o cheltuială care se suportă din bugetul baroului constituit din contribuțiile dvs.

Prin urmare, vă adresez rugămintea de a da curs convocării, prezentându-vă la AGA în data de 7 martie 2020, ca o dovadă de respect față de colegi, față de eforturile financiare și umane făcute pentru organizarea acestui eveniment și, nu în ultimul rând, față de profesia noastră.”, a transmis Flavia Maier, decanul Baroului Cluj, pe pagina de Facebook a Baroului.

Și anul trecut, adunarea a avut loc tot la Auditoriul Maximum. Înainte de mandatul Flaviei Maier, adunările aveau loc la Grand Hotel Italia sau Grand Hotel Napoca. Acum și petrecerea de Mărțișor va fi la piramida de la UBB.

Tot mai mulți avocați clujeni spun că sunt nemulțumiți de mandatul Flaviei Maier.

De urmărit dacă Baroul Cluj va urma exemplul Baroului București și va publica pe site rapoartele de pe ordinea de zi.

Ordinea de zi a Adunării Generale

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina