fbpx

De la mic la mare, în Piața Unirii, Cluj: ”Jos corupția”. 3.000 de clujeni au protestat FOTO

Peste o mie de oameni au ieșit în Piața Unirii din centrul Clujului, la ora 18, chiar dacă premierul Victor Ponta și-a dat demisia. Clujenii consideră că nu e suficient și strigă în cor: ”Jos corupția!”. Protestul a durat mai bine de trei ore, adunându-se pe parcurs peste 3.000 de oameni.

Clujeni de toate vârstele, de micuți în cărucior până la mai în vârstă, au ieșit în stradă cu diverse pancarte în mâini:

”M-am născut român/ La umbra unor mari titani/ Și mari tirani m-au ofilit/ O mână de inimi tari!!! 30.10.2015”

DSC_1040

”The day we give in is the day we day. R.I.P. Respect Goodbye to gravity”

protest unirii 4 noi01

”Jeana nu e moartă, Jeana se transformă”

protest unirii 4 noi14

”Corupția a ucis pe șosele, în spitale, în cluburi”

”Jos corupția”, scria pe foaia unui băiat de 9 ani.

”Legi aspre vizavi de corupție”

”Țara mea nu e jucăria ta”, scria pe tricolorul întins de trei adolescenți.

protest unirii 4 noi10

Din Piața Unirii s-a plecat în marș în zona centrală, cu opriri la Prefectură și la Primărie. Înainte să se întoarcă în Unirii, protestatarii s-au mai oprit în Piața Lucian Blaga, în fața Casei de Cultură a Studenților. Pe traseu, numărul oamenilor a crescut până peste 3.000.

Comments

comentarii

Liderul PNL Nicolae Ciucă a anunțat, miercuri seară, după ședința Coaliției, asumarea deciziei de comasare a alegerilor din acest an.... Citește mai mult
Liderul AUR, George Simion, a anunțat sprijinul partidului pentru contracandidații Coaliției de guvernare la alegerile locale, înclusiv în Cluj. Liberalul Sabin Sărmaș susține că are nevoie de „sprijinul clujenilor”.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!