David Ciceo, directorul general al Aeroportului Cluj, speaker la Conferința „Smart Airports” de la Munchen

David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj este speaker la Conferința „Smart Airports”, ce are loc la Munchen în perioada 9-12 octombrie.

Aeroportul Internațional Cluj este reprezentat de directorul David Ciceo la o prestigioasă conferință din domeniul aviației. Directorul general al aeroportului clujean a fost invitat în calitate de speaker la „Smart Airports Conference-Preparing for 2030 and Beyond”, eveniment care se  desfășoară în perioada 9-12 octombrie 2017, la Munchen, Germania.

În cadrul conferinței, specialiști din domeniul aeronautic vor dezbate noile tendințe din aviația civilă și vor propune cele mai eficiente soluții pentru dezvoltarea industriei aeroportuare. Pe lista invitaților se află  reprezentanți ai celor mai mari aeroporturi din Europa, precum Munchen, Paris sau Bruxelles.

La invitația organizatorilor, David Ciceo, directorul general al Aeroportului Internațional Cluj, a susținut o prezentare la sesiunea intitulată „The Design Lab”. Acesta a vorbit despre  dezvoltarea  infrastructurii și a strategiilor care vor fi implementate la Aeroportul Cluj,  în contextul în care,  până în 2030 se estimează că traficul de pasageri va ajunge la 7 milioane.

Alături de David Ciceo, în cadrul aceleiași sesiuni au  mai susținut prezentări reprezentanți ai aeroporturilor din Budapesta și Zurich.

Comments

comentarii

Fostul purtător de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române, Vasile Brănescu critică declarațiile controversate ale Arhiepiscopului Tomisului, ÎPS Teodosie, și spune că „a predica îmbrobodirea femeilor în secolul XXI traduce o viziune ruptă de realitate”... Citește mai mult
Ștefana Trifan de la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” Dej este una dintre elevele care a obținut media 10 după rezolvarea contestațiilor la examenul de Bacalaureat 2024.... Citește mai mult

Lasă un răspuns