fbpx
sursa foto novacescu.ro

Cum s-au chinuit poliția locală și RADP să ridice un BMW X6 oprit pe linia de tramvai

Poliția locală și Regia Autonomă a Domeniului Public s-au făcut de râs, ieri, 6 octombrie, în centrul Clujului, în încercarea de a debarasa un BMW X6 de pe linia de tramvai, despre care sunt două variante: că s-a defectat sau că a rămas fără combustibil.

Jurnalistul și organizatorul de evenimente Ion Novăcescu a povestit întâmplarea pe blogul lui: ”Simpaticii manipulanți s-au uitat la tanc și tancului nu i-a păsat. În primul rând pentru că macaraua mașinii de intervenție nu l-a putut ridica. Apoi pentru că dispozitivele de prindere ale roților erau prea mici pentru imensitatea șenilelor…. pardon a roților. A fost ca-n filmele faine cu proști. Cu actori care simulează prostia, evident. Cineva din cadrul forței de intervenție a venit cu ideea să tracteze eșuatul, idee care l-a înnebunit pe propritarul , cel mai probabil venit de prin sud. Țipând ca din gură de șarpe, acesta nu i-a lăsat să se apropie pe muncitori de mașinuța lui, pentru că are cutie automată și-i bai să fie trasă. Mașina, nu cutia, că aia se pare că a fost varză…. a la Cluuuuj.”, scrie Novăcescu.

Cei de la ȘtirideCluj.ro spun că bolidul a rămas fără combustibil.

”In data de 06.10.2016, circulatia tramvaielor a fost blocata pe strada HOREA timp de 79 minute in intervalul orar 13.47 – 15.06 spre cartierul Manastur , iar in intervalul orar 14.47 – 15.06 , 19 minute, circulatia a fost blocata si spre gara, din cauza unui autoturism ramas defect in gabaritul liniei de tramvai”, precizează reprezentanții CTP Cluj.

sursa foto stiridecluj.ro
sursa foto stiridecluj.ro

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina