fbpx

CSM apără independența puterii judecătorești față de o postare a europarlamentarului Rareș Bogdan

Judecătorii din CSM au hotărât să apere independența puterii judecătorești față de o postare a europarlamentarului PNL Rareș Bogdan.

”Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât admiterea sesizării privind apărarea independenţei puterii judecătoreşti faţă de postarea din data de 12 august 2020 pe pagina de Facebook a domnului RAREŞ BOGDAN, precum și față de articolul de presă distribuit de acesta, publicat pe site-ul online Comisarul.ro la data de 11 august 2020. (7 Da, 1 Nu, 1 Nul)”, se arată pe ordinea de zi soluționată.

Postarea de pe Facebook a lui Rareș Bogdan „Dreptate!! Vinovatii trebuie sa plateasca! Vor trece tot 30 de ani pana ne vom apropia de adevarul juridic in Dosarul „10 august”? Traim de 30 de ani intr-un stat bolnav, care nu-si apara cetatenii. Uite-asa se decredibilizeaza Justitia!

Constat ca unele institutii ale statului nu fac niciun efort sa inteleaga ca sunt in slujba cetatenilor! Am senzatia ca jandarmii n-au priceput nimic din ce s-a intamplat acum 2 ani, se comporta dupa un sablon invechit, comunistoid, iar o parte din Justitie ii apara, din incompetenta, ticalosie/complicitate sau inertie exact pe cei care au confiscat-o sau au incercat din rasputeri sa o puna in slujba PSD. Pe ce lume traim? Aproape 800 de plangeri pentru violentele din 10 august 2018 sunt halucinatii? N-a vazut o tara intreaga, si nu doar ea, cum au fost gazati protestatari pasnici, femei, copii, varstnici, cum au fost bruscati oameni cu mainile ridicate deasupra capului, cum turisti au fost pusi la pamant fara noima, intr-un exces de zel inconstient, cum jurnalisti au fost agresati cu o placere criminala?

Oare un dosar crucial pentru sanatatea noastra poate avansa doar in urma presiunilor publice ale unor oameni ce refuza sa se predea infractorilor?

Mai exista dreptate in Romania, dreptate pentru oamenii cinstiti, care nu mai inghit traseismul sau idiocratia, sau ea functioneaza doar cand trebuie acoperiti niste mediocri, corupti, niste grupuri de interese nesimtite si politicieni mizerabili? Oare vocea romanilor care se mobilizeaza sa spere, cu ultimele puteri, ca ticalosii vor plati, va fi, vreodata, auzita?”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns