fbpx
Acasă » ȘTIRI » Crimă ciudată în comuna Geaca (Cluj): Și-a ucis soția după ce a primit ”un semnal stabilit de coduri”

Crimă ciudată în comuna Geaca (Cluj): Și-a ucis soția după ce a primit ”un semnal stabilit de coduri”

Crima ciudată azi noapte in comuna Geaca, județul Cluj. Un barbat în varstă de 54 de ani si-a ucis soția după ce a primit ”un semnal stabilit de coduri”. Apoi și-a sunat fratele ca să-l ajute să o îngroape în cimitir. Șocat, fratele a anunțat poliția.

Cei doi soți locuiau in Cluj-Napoca, dar la fiecare sfarsit de saptamana mergeau la casa parinteasca a femeii, in localitatea Lacu. Așa au făcut și ieri pentru că astazi urmau sa taie porcul. In aceasta dimineata in jurul orei 6:30,  barbatul si-a sunat fratele si i-a spus ca si-a omorat sotia, strangand-o de gat. Dupa ce a ajuns la casa celor doi, fratele agresorului a anuntat politia. In scurt timp, locul a fost impanzit de politisti si criminalisti, care au inceput cercetarile. Femeia zacea fara suflare in dormitor, langa pat.

Potrivit Dejeanul.ro, când a fost dus la audieri, criminalul le-a povestit politistilor ca inca de aseara “a primit niste coduri, conform carora, la ora 3 si 19 minute trebuia sa isi ucida sotia”. Barbatul le-a mai spus acnehtatorilor ca a trecut la fapte abia cand un BMW de culoare neagra a parcat in fata casei si a facut “flash-uri cu farurile, acela fiind semnalul stabilit de codurile primite”.

Barbatul care avea un ateliar de tamplarie nu era cunoscut cu probleme psihice si nici nu facea tratament. Urmeaza ca acesta sa fie supus unei expertize pentru a se afla daca a avut discernamant in momentul comiterii faptei. De asemenea, el urmează să fie prezentat în fața unui judecător care va decide dacă va dispune arestarea preventivă sau va ordona internarea la Clinica de Psihiatrie din Cluj, pentru a se stabili dacă are sau nu discernământ.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns