fbpx

COVID-ul a intrat în IPJ Cluj cu un angajat MAI aflat în control

Mai mulți polițiști din cadrul IPJ Cluj s-au infectat cu COVID-19 după ce un angajat de la Serviciul Audit Cluj din cadrul MAI, care avea simptome, a mers în control.

Potrivit știridecluj.ro, un angajat la IGPR -ului a mers la sediul Poliției Cluj în 10 iulie pentru a face un audit, deși știa că are simptome ale bolii, febră și se simțea rău. De vineri și până luni, rapid, alți polițiști s-au simțit rău, fiind vorba despre cadre din conducerea Poliției Cluj, care au intrat în contact cu persoana care făcea auditul, pentru a-i înmâna actele pe care acesta le cerea.

În cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au fost confirmate 14 cazuri de îmbolnăviri în rândul polițiștilor.

”Conducerea Inspectoratului a dispus, pe lângă măsurile zilnice de protecție sanitară, aplicarea unor măsuri suplimentare de dezinfectare a spațiilor de lucru, în vederea prevenirii și limitării răspândirii virusului Covid-19.

De asemenea, în acest context, în cadrul Direcției de Sănătate Publică este desfășurată o anchetă epidemiologică.

Cazurile de îmbolnăviri existente la nivelul instituției nu afectează buna desfășurare a activităților în slujba comunității.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina