fbpx

Concurență mare pentru Școala Națională de Grefieri

La concursul de admitere la Școala Națională de Grefieri din 1 mai vor participa 568 de candidați, care au rămas după verificarea dosarelor de înscriere.

În total au fost 592 de candidați înscriși, dar 19 s-au retras, iar 5 au fost respinși pentru că nu îndeplineau condiția de a avea studii superioare juridice sau aveau cazier fiscal.

Concursul se organizează pentru ocuparea a 100 de posturi de grefier cu studii superioare juridice în instanțele judecătorești, respectiv pentru ocuparea a 40 de posturi de grefier cu studii superioare juridice în parchete, dar acestea sunt sub rezerva vacantării.

 

Comments

comentarii

Poliţiştii efectuează, miercuri dimineaţă, 146 de percheziţii în mai multe judeţe din ţară, între care și Cluj, în două dosare de evaziune fiscală, spălarea banilor, tăiere ilegală de lemne şi delapidare.... Citește mai mult
Ambasadorul Elveției, Arthur Mattli, a venit în vizită la Cluj-Napoca și s-a întâlnit cu primarul Emil Boc, cu care a discutat dezvoltarea ecosistemului local de inovare.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!