fbpx

Clujean arestat preventiv 15 zile pentru conducere fără permis. Cum s-a ajuns la această măsură

Un clujean a fost arestat preventiv pentru 15 zile după ce a fost prins conducând pe drumul național fără permis.

La data de 12 februarie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au reținut pentru 24 de ore un bărbat care a fost depistat în timp ce conducea un autovehicul pe drumurile publice deși nu avea permis de conducere.

”În fapt, la data de 11 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Cluj – Biroul Drumuri Naționale și Europene au depistat în trafic un bărbat de 42 de ani, din comuna Florești, în timp ce conducea un autovehicul pe DN1 E60, pe raza comunei de domiciliu, deși nu deținea permis de conducere.”, au precizat reprezentanții IPJ Cluj.

Infracțiunea de conducere a unui vehicul fără permis de conducere a fost comisă în stare de recidivă postcondamnatorie, bărbatul, pe nume Sebastian Ioan C., fiind condamnat în 2011 la un an închisoare cu suspendare pentru infracțiuni privind circulația pe drumurile publice. Pe lângă asta, acesta are pe rol un proces penal pentru conducere fără permis. Astfel, procurorul de caz a hotărât să înainteze propunere de arestare preventivă pentru a-l ”liniști” pe șoferul inconștient, iar un judecător de drepturi și libertăți de la Judecătoria Cluj-Napoca a admis cererea de arestare.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns