fbpx
Acasă » PROMO » Clienții Bancpost pot folosi cardurile de debit inclusiv la bancomatele BT cu aceleaşi comisioane pe care le au la ATM-urile Bancpost   

Clienții Bancpost pot folosi cardurile de debit inclusiv la bancomatele BT cu aceleaşi comisioane pe care le au la ATM-urile Bancpost   

Clienții Bancpost pot folosi cardurile de debit Bancpost inclusiv la bancomatele Băncii Transilvania, cu aceleaşi comisioane de ridicare de numerar pe care le au în prezent la ATM-urile Bancpost. Aceştia au la dispoziție, pe lângă cele 500 de ATM-uri Bancpost, şi cele aproape 1.300 de bancomate BT.

Detalii despre ATM-urile Băncii Transilvania pot fi consultate online:

  • Pe siteul BT;
  • Prin intermediul aplicației Banca Transilvania (Google Play pentru Android, respectiv din App Store pentru iOS), secțiunea Info, secțiune care poate fi accesată inclusiv de cei care nu sunt clienți BT. Prin intermediul acesteia, pot fi localizate cele mai apropiate bancomate ale Băncii Transilvania.

Integrarea Bancpost în Grupul Financiar Banca Transilvania este în derulare şi este realizată prin implicarea echipelor ambelor bănci. În această etapă, activitatea celor două bănci se desfăşoară independent.

Detaliile de contact pentru clienții Bancpost sunt următoarele: 0800 110 200; 021 3020 789; infocenter@bancpost.ro

Comments

comentarii

Lasă un răspuns