fbpx

Cinci consilieri din Baroul Cluj și-au depus ieri demisiile. Unul a revenit asupra demisiei. Ce spune decanul

Avocații Victor Rusa, Călin Iuga, Mircea Pop, Cristina Cuibuș și Mihai Bejenaru și-au depus demisii, ieri, din Consiliul Baroului Cluj. Prodecanul Victor Rusa a revenit asupra demisiei.

Cei cinci nu au anunțat public și oficial nimic. Informația a apărut în premieră pe servuscluj.ro, un site unde a apărut mai des unul dintre demisionari. Se pare că demisiile nu au legătură cu scandalul legat de INPPA, ci cu nemulțumiri în cadrul Consiliului Baroului Cluj.

Contactat de Clujust, fostul decan Mircea Pop, ne-a spus: ”Ne-am dat demisia și asta e. Fiecare a avut motive. Eu, modul de funcționare al consiliului, lipsa de transparență” . Pop spune că decanul trebuia să anunțe demisiile oficial pe site-ul Baroului.

Contactată de Clujust, decanul Flavia Maier a precizat: ”Nu am ce să anunț deocamdată, Avem ședință de consiliu în această seară. Până nu am luat act de demisii, nu pot comenta momentan nimic. După ședință, vom emite un comunicat”

Prodecanul Victor Rusa ne-a confirmat că a revenit asupra demisiei, dar nu a dorit să spună mai multe.

Comments

comentarii

Simularea examenului naţional de Bacalaureat continuă marţi cu proba scrisă obligatorie a profilului, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei.... Citește mai mult
BMW Group și NTT Data au bătut palma, iar în Cluj-Napoca urmează să se deschidă un nou centru IT.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!