fbpx

Cinci consilieri din Baroul Cluj și-au depus ieri demisiile. Unul a revenit asupra demisiei. Ce spune decanul

Avocații Victor Rusa, Călin Iuga, Mircea Pop, Cristina Cuibuș și Mihai Bejenaru și-au depus demisii, ieri, din Consiliul Baroului Cluj. Prodecanul Victor Rusa a revenit asupra demisiei.

Cei cinci nu au anunțat public și oficial nimic. Informația a apărut în premieră pe servuscluj.ro, un site unde a apărut mai des unul dintre demisionari. Se pare că demisiile nu au legătură cu scandalul legat de INPPA, ci cu nemulțumiri în cadrul Consiliului Baroului Cluj.

Contactat de Clujust, fostul decan Mircea Pop, ne-a spus: ”Ne-am dat demisia și asta e. Fiecare a avut motive. Eu, modul de funcționare al consiliului, lipsa de transparență” . Pop spune că decanul trebuia să anunțe demisiile oficial pe site-ul Baroului.

Contactată de Clujust, decanul Flavia Maier a precizat: ”Nu am ce să anunț deocamdată, Avem ședință de consiliu în această seară. Până nu am luat act de demisii, nu pot comenta momentan nimic. După ședință, vom emite un comunicat”

Prodecanul Victor Rusa ne-a confirmat că a revenit asupra demisiei, dar nu a dorit să spună mai multe.

Comments

comentarii

Un fost ministru al Sănătăţii atrage atenţia că Spitalul Regional Cluj este în pericol de a nu se construi din bani europeni din cauza întârzierilor prea mari la acest proiect.... Citește mai mult
Fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă (USR), s-a dezlănţuit la adresa primarului Emil Boc numindu-l mincinos, incompetent, paralel cu proiectele mari de infrastructură. Drulă este de părere că domnia lui Boc se apropie de sfârşit. „Un lucru e limpede, «Emile, vremea ta apune». Acum arăţi la fel de PSD-ist ca... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!