fbpx
Acasă » AVOCATURA » Chertes s-a penibilizat, curioșii tot au aflat

Chertes s-a penibilizat, curioșii tot au aflat

Consilierul Dan Chertes din Baroul Cluj a avut ideea organizării unei întâlniri înformale între Consiliu și avocații din Cluj. Și pentru că tot el se ocupă de pagina de Facebook a Baroului, a creat un eveniment public cu această întâlnire, în descrierea căruia a scris pe final o propoziție penibilă: ”Întâlnirea este destinată doar avocaților din Baroul Cluj nu și altor curioși”.

La evenimentul de pe Facebook au bifat că participă 14 persoane, iar 49 că sunt interesați. A venit și ziua întânirii, 20 septembrie, iar curioșii au aflat totuși că au participat maxim 10 avocați, majoritatea din Consiliu. Deci un real ”succes” pentru organizatorul Dan Chertes.

În descrierea evenimentului, pe care o puteți citi mai jos, se anunțau discuții aplicate despre problemele din profesie:

”ÎNTÂLNIRE INFORMALĂ. Consiliul Baroului Cluj invită colegii avocați din Baroul Cluj, joi, 20 septembrie 2018, începând cu ora 14,00, la sediul din str. Pavel Roșca, nr. 8, etajul 1, pentru a discuta despre problemele cu care se confruntă în profesie, despre cum și-ar dori să fie interacțiunea dintre conducerea Baroului și ei, despre orice ar putea să fie un subiect pe care colegii vor să-l discute cu noi, cei din Consiliu. În caz de vreme frumoasă, discuțiile se vor purta la iarbă verde, în curtea sediului 😉 [Întâlnirea este destinată doar avocaților din Baroul Cluj nu și altor curioși].”

Așadar, avocățelul Chertes ajuns consilier, cel care în campanie o dădea cu importanța transparenței, acum se chinuie să țină la distanță curioșii… care or fi ei. Pariem că acum va lansa campania: ”Haideți să fim toți penibili!”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina