fbpx

CFR, obligată la plata comisionului pentru transferul lui Voiculeț

Tribunalul Comercial Cluj a obligat clubul CFR 1907 la plata a peste 320.000 de lei către firma de impresariat a Elisabetei Gherghișan pentru transferul lui Claudiu Voiculeț din vara lui 2013.

”Admite acţiunea civilă formulată de reclamanta SC TG World Footlball Promotion SRL, în contradictoriu cu pârâta Societatea Fotbal Club CFR 1907 CLUJ SA, reprezentantă prin preşedinte al Consiliului de Administraţie Mureșan Iuliu, având ca obiect pretenţii. Obligă pârâta la plata în favoarea reclamantei a sumei de 306.070,81 lei reprezentând debit principal, precum şi la plata sumei de 17.735,33 lei reprezentând dobândă penalizatoare de la data scadenţei până la data formulării acţiunii, precum şi în continuare la plata dobânzii penalizatoare aferente debitului principal, până la data plăţii. Obligă pârâta la plata în favoarea reclamantei a cheltuielilor de judecată în cuantum de 7657,46 lei reprezentând taxă judiciară de timbru. Cu drept de a formula apel în termen de 30 de zile de la comunicare”, se arată în minuta sentinței.

Firma de impresariat jucători TG World Football Promotion SRL din București este deținută de soții Elisabeta și Traian Gherghișan, agenți FIFA. Elisabeta Gherghișan a explicat pentru CLUJUST.ro ce reprezintă banii din litigiul cu CFR. ”Este comisionul pentru transferarea lui Claudiu Voiculeț de la Pandurii la CFR. Efectiv cei de la CFR nu ne-au dat banii. De circa un an încercăm să-i obținem”, a spus Gherghișan.

Președintele Iuliu Mureșan a declarat că va ataca sentința Tribunalului Comercial Cluj. ”Noi am avut câștig de cauză la instanțele sportive, dar la instanța judecătorească nu știu ce s-a întâmplat de am pierdut. Vom ataca în mod cert sentința”,a spus Mureșan pentru CLUJUST.ro

voiculet

Mijlocașul Claudiu Voiculeț, în vârstă de 28 de ani, a fost transferat de la Pandurii Târgu Jiu la CFR în iulie 2013.

”Elisabeta Gherghișan împreuna cu sotul sau, Traian Gher­ghisan, a dat nastere firmei TG World Football Promotion, una dintre cele mai puternice de pe piata estica in momentul de fata, cu o reprezentare a peste 100 de fotbalisti a caror valoare de piata este estimata de transfermarkt.de la aproxi­mativ 84 de milioane de euro. Dintre acestia 31 de jucatori valoreaza peste 1 milion de euro, cel mai bine cotati de pe lista TG WFP fiind Bogdan Stancu (Steaua – 3,7 mil. euro), Daniel Niculae (AS Monaco – 3,4 mil. euro),  Costel Pantilimon (Poli. Timisoara – 2,7 mil. euro), Gabi Muresan (CFR Cluj – 2,3 mil. euro), Banel Nicolita (Steaua – 2,3 mil. euro), Pablo Brandan (Steaua – 2 mil. euro) si Juan Carlos Toja (Aris Salonic – 2 mil. euro). In continuare pot fi enumerati Marius Niculae (Dinamo – 1,8 mil. euro), Ciprian Tatarusanu (Steaua – 1,8 mil. euro), Giedrius Arlauskis (Rubin Kazan – 1.8 mil. euro), George Galamaz (1,75 mil. euro), Marius Bilasco (1,6 mil. euro) sau Alexandru Ionita (FC Koln – 1,5 mil. euro).  Pe lista stufoasa a sotilor Gherghisan figureaza alte nume foarte cunoscute de fotbalisti, precum Marius Constantin, Danut Coman, Romeo Surdu, Victoras Iacob, Ciprian Tanasa sau Ovidiu Petre.­”, potrivit unui articol incomemagazine.ro din decembrie 2010.

  

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina