fbpx

Bărbat din Dej, arestat după ce și-a agresat fiul de 11 ani și l-a alungat de acasă

Polițiștii s-au sesizat din oficiu și l-au reținut pe bărbat pentru violență familie.

”La data de 21 august a.c., un bărbat de 30 de ani, din municipiul Dej a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej, fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de violență în familie. Cercetările au fost demarate de polițiști din oficiu.

Din cercetări a reieșit că în cursul serii de 19 august a.c., în jurul orei 23.00, bărbatul de 30 de ani și-ar fi agresat fizic fiul în vârstă de 11 ani, iar ulterior l-ar fi alungat pe acesta din locuință pe durata nopții.

În urma probatoriului administrat, polițiștii au emis o ordonanță de reținere a acestuia pentru 24 de ore, la expirarea perioadei bărbatul fiind prezentat instanței de judecată, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

În cauză sunt continuate cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej, sub aspectul infracțiunii de violență în familie.”, a transmis IPJ Cluj.

Comments

comentarii

Şapte din zece români (69%) consideră că statutul de membru al Uniunii Europene aduce beneficii României, procentul situându-se în media UE, relevă cel mai recent Eurobarometru realizat de Parlamentul European.... Citește mai mult
Tot mai mult părinți au refuzat să își vaccineze copiii împotriva rujeolei, în ultimii 15 ani, atât la nivel național, cât și în județul Cluj.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!