fbpx
Acasă » PROMO » BANK Friday aduce peste 7.000 de reduceri, gratuități şi beneficii la produse şi servicii BT

BANK Friday aduce peste 7.000 de reduceri, gratuități şi beneficii la produse şi servicii BT

Banca Transilvania lansează vineri, în 16 noiembrie, campania de shopping bancar online BANK Friday, care se va derula pe siteul BT, în intervalul orar 8:00 – 23:59.

BANK Friday înseamnă reduceri, gratuități sau alte beneficii la o parte dintre produsele şi serviciile Băncii Transilvania: credite, linie de credit pe contul curent, carduri, BT24, aplicația BT Pay, respectiv la o serie de soluții complementare bankingului pentru antreprenori.

Este al 4-lea an în care Black Friday devine BANK Friday la Banca Transilvania. În cadrul acestei campanii, BT a oferit în total peste 30.000 de produse și servicii la promoție, făcând astfel bankingul tot mai accesibil. În fiecare an stocurileinițiale au fost epuizate, iar o parte dintre acestea au fost suplimentate. Cele mai căutate produsele și servicii în cadrul BANK Friday au fost până acum: BT24 Internet Banking & Mobile Banking, cardurile de credit, creditul de nevoi personale Practic BT, linia de credit pe contul curent, depozitele şi creditele IMM.

Banca Transilvania este cea care a lansat în premieră pe piața din România conceptul de shoppingbancar.Este vorba de campanii tematice, inspirate de semnificația anumitor date, evenimente şi trenduri: Bank Friday, Bank to School, DragoBT,Banksylvania, Un Mai Muncitoresc, BaBeTe, Bankschet şi Ziua Bărboşilor.

Pregătirea cardurilor BT pentru cumpărăturile de Black Friday

În apropierea campaniilor de Black Friday la diferiți comercianți, Banca Transilvania a pregătit pe platforma online Intreb BT informații utile, şi anume: cum se poate modifica limita de tranzacționare zilnică de pe card, cum se poate înrola un card în 3D Secure pentru plățile online,  detalii despre produsele și serviciile BT folosite la plata cumpărăturilor online etc. De asemenea, robotul Livia de la BToferăinformații despre conturile, produsele și serviciile pe care clientul BT doreşte să le afle non-stop şi rapid.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina