Acasă » DIN ȚARĂ » Avocată urmărită penal pentru că a încercat să influențeze declarația unei minore violate
Avocata Nicoleta Ocnașu

Avocată urmărită penal pentru că a încercat să influențeze declarația unei minore violate

O avocată din Baroul București este urmărită penal pentru că a încercat să determine o minoră violată să-și schimbe declarația dată în fața anchetatorilor.

Nicoleta Octavia Ocnașu – avocat în Baroul București și Simina Mariana Marian sunt urmărite penal pentru infracțiunea de influențarea declarațiilor. Cele două au încercat să-i influențeze și pe minoră și pe tatăl acesteia.

”S-a reținut că, într-o cauză penală în care erau cercetate mai multe persoane, în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol, act sexual cu un minor și șantaj, cele două inculpate, prin acte repetate de corupere asupra tatălui victimei și chiar direct asupra victimei minore, au încercat să o determine pe aceasta (victima minoră) să își schimbe declarația.”, au precizat procurorii Parchetului Curții de Apel București.

Ambele acuzate au fost propuse pentru arestare preventivă la Curtea de Apel București. Judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea lore preventivă pentru 30 de zile.

Ocnașu a intrat în Baroul București în 2009.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina