Acasă » AVOCATURA » Andrada Persu nu mai este avocat colaborator la SCA Lăpușan & Partners din decembrie 2018

Andrada Persu nu mai este avocat colaborator la SCA Lăpușan & Partners din decembrie 2018

Pentru că ne place să informăm corect, în special despre avocați, cititori fideli ai Clujust.ro, publicăm dovada că Andrada Persu nu mai este avocat colaborator la SCA Lăpușan & Partners din decembrie 2018. Numele ei a fost târât recent într-un scandal de presă, susținându-se că lucrează încă în firma de avocatură, ceea ce atrăgea suspiciuni asupra numirii tatălui ei într-o funcție.

Ziarul Adevărul publica ieri că a fost propus pentru consiliul provizoriu de administrație de la Aeroport ”Persu Daniel, reprezentantul Consiliului Judeţean Cluj; fost comandor militar care a condus o bază de elicoptere din apropierea Aeroportului şi tatăl Andradei Persu – „senior associate” la „Lăpuşan and partners”.  Cu alte cuvinte, fondatorul „Lăpuşan and partners” şi tatăl unui „senior associate” al casei de avocatură vor decide ce se întâmpă în Consiliul de Administraţie al Aeroportului, având în vedere că noul CA va avea doar 3 membri.”

Clujust.ro vă informează că tânăra Andrada Persu (cu s, nu ș)  nu mai lucrează din decembrie în cadrul SCA Lăpușan & Partners, după cum se poate vedea în cererea depusă la Barou. Colaborarea cu Lăpușan a încetat în 18 decembrie. Persu și Diana Vana au plecat din firmă și lucrează acum în tandem.

În prima ședință din acest an, Consiliul Baroului Cluj a luat în discuție și a aprobat cererea Andradei Persu, care s-a transformat din avocat colaborator în titular al propriului cabinet de avocat.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns