fbpx

Ancuța Cârcu, live în timpul percheziției informatice: ”Sunt vreo 7-8 pe telefoanele mele, inspectori, columbieni, agentul 007..”

Fosta membră AUR și PRM (mai demult), Ancuța Cârcu, a fost la Cluj pentru a participa, așa cum prevede procedura penală, la percheziția informatică a telefoanelor și laptopului ridicate de la casa ei din Tenefire. Cârcu a ieșit afară, lăsându-l pe avocat la percheziție, și a făcut un live de o oră pe YouTube.

”Sunt în Cluj, sunt aici ca să se uite niște oameni de bine în telefon, pentru că știți că sunt într-un dosar în care nu am făcut absolut nimic, în care nu am niciun denunț din partea niciunei persoane și totuși sunt aici într-o țară de.. rahat, care e distrusă și din din interior și din exterior. Am ieșit să mănânc ceva, pentru că trebuie să stai. Ei se uită la lucrurile tale, îți deschide laptopul, telefoanele. Până acum nu au nicio dovadă, ei la rândul lor bănuiesc. Deocamdată sunt suspect. Mai au de uitat la telefoane ca să caute legături. Că după ce termin, intru pe civil pentru daune morale, pentru că îi trist ce mi s-a întâmplat. ”, a început să spună în live.

Ancuța Cârcu, care a stat 19 zile în arest preventiv, a precizat că a afectat-o foarte tare acest dosar: ”mi-a afectat imaginea, credibilitatea și altele. (..)Sunt într-un dosar în care nici nu merita să știu de el, să știu, nu să fiu, dar voi demonstra fiecare pas. ”

În stilul caracteristic, a făcut haz de percheziția informatică ce se desfășura în clădirea din spatele ei: ”Pisica nu a murit pentru că a fost curioasă să se uite în telefon, a murit, a făcut infarct pentru ce a găsit în telefon. Lăsați telefoanele!

Sunt vreo 7-8 pe telefoanele mele aici (arată în spatele ei – n.red). Inspectori, columbieni, agentul 007, aparatură di ti doare capul. Deocamdată îs supărați că n-o găsit nimic. Sper să nu facă infarct. Amu ăștia sunt la momentul acela, sunt curioși. Atâta încredere am în mine, eu ar trebui să stau acolo cu aparatele și i-am zis la avocat hai omule afară. Hai cu mine afară! S-o gândit să meargă pentru că.. banii-s mulți, știi cum îi, mă reprezintă. Hai domne afară, eu știu că nu-i nimica (în telefoane). ”

Cârcu a spus că a intrat recent într-o afacere ”de miliarde” cu energie verde.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns